Дзвиняцька територіальна громада

Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Новини

Дата: від до Скинути
13 Квітня, 2020 р., 12:30
1) Повна назва документа державного планування, що пропонується, та стислий виклад його змісту: Схема планування Дзвиняцької ОТГ Івано-Франківської областіє основним видом містобудівної документації на місцевому рівні, призначеної для обґрунтування довгострокової стратегії планування, забудови та іншого використання території громади. Завданнями Схеми планування території громади є: - визначення основних принципів і напрямків планувальної організації та функціонального призначення території; - формування системи громадського обслуговування населення; - організація вулично-дорожньої та транспортної мережі, інженерного обладнання, інженерної підготовки і благоустрою; - організація цивільного захисту території та населення від небезпечних природних і техногенних процесів; - визначення основних принципів охорони навколишнього природного середовища, охорони та збереження культурної спадщини; - визначення послідовності реалізації рішень, у тому числі етапність освоєння території. 2) Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування: Дзвиняцька сільська рада Богородчанського району Івано-Франківської області. 3) Передбачувана процедура громадського обговорення, у тому числі: а)дата початку та строки здійснення процедури: Громадське обговорення починається з 14-го квітня 2020 року і триває до 28-го квітня 2020 року. б)способи участі громадськості (надання письмових зауважень іпропозицій, громадські слухання тощо): Відповідно до статті 12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» громадськість у межах строку громадського обговорення має право подати замовнику в письмовій формі (у тому числі в електронному вигляді) зауваження і пропозиції до заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проекту документа державного планування. Пропозиції, подані після встановленого строку, не розглядаються. в) дата, час і місце проведення запланованих громадських слухань (у разі проведення): Проведення громадських слухань щодо заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки Схеми планування Дзвиняцької ОТГ Івано-Франківської області не здійснюється. г) орган, від якого можна отримати інформацію та адресу, за якою можна ознайомитися із заявою про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки Схеми планування Дзвиняцької ОТГ Івано-Франківської області: Ознайомитись із Заявою про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки Схеми планування Дзвиняцької ОТГ Івано-Франківської області можна у Дзвиняцькій сільській раді Богородчанського району Івано-Франківської області за адресою: с. Дзвиняч, вул. Степанюка, 21а.
09 Квітня, 2020 р., 14:45
Доброго дня, шановна громадо та виборці! Я є депутатом Дзвиняцької сільської ради на виборчому окрузі №13 села Космач.
09 Квітня, 2020 р., 09:53
Щиро вітаємо з Днем Народження, бажаємо стабільності на роботі і вдома, легкості в досягненні важливих завдань, гармонійного балансу і точності у всьому, незламного здоров’я, радості і щастя. Нехай ще один новий рік життя буде для Вас прибутковим і вдалим, нехай Ваше серце завжди зігрівається любов’ю рідних, нехай в діяльності передбачаються великі перспективи і процвітання.
07 Квітня, 2020 р., 19:20
Доброго здоров’я, шановна громадо! Я, Конечний Ростислав Тарасович, є депутатом Дзвиняцької сільської ради об'єднаної терторіальної громади на виборчому окрузі №2 (вулиці Спортивна, Івана Волочія, Паркова, Черемшини).
03 Квітня, 2020 р., 19:14
Доброго вечора, шановна громадо! На жаль, пандемія коронавірусної інфекції сягнула і нашого району. Уряд посилив карантинні обмеження через загрозу коронавірусу: заборонено гуляти в парках, на дитячих та спортмайданчиках, виходити без документів, перебувати на вулиці дітям без супроводу, а з 6 квітня — бути на вулиці без маски та збиратися групами більше 2 осіб.
02 Квітня, 2020 р., 11:03
Доброго дня, шановна громадо! Я обрана депутаткою Дзвиняцької сільської ради від партії «Всеукраїнське Об’єднання Батьківщина», виборчий округ № 15.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь