Дзвиняцька територіальна громада

Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Новини

Дата: від до Скинути
16 Липня, 2020 р., 11:44
Вітаємо з професійним святом всіх бухгалтерів, поспішаємо побажати успіхів в трудовій діяльності, злагодженої і дружної роботи в колективі, нових звершень, успішного втілення планів у життя, душевної гармонії і здоров’я.
14 Липня, 2020 р., 09:09
Висловлюємо щирі співчуття Вам та Вашій родині. Непоправна втрата. Розділяємо Ваш біль та сумуємо разом з Вами. Нехай світла пам’ять про Вашого чоловіка збережеться у Вашому згореному серці та у серцях усіх тих, хто його знав…. Хай Бог допоможе Вам пережити болючу втрату, знайти у собі сили винести цей біль…. Тримайтесь, у думках ми поряд з Вами…..
02 Липня, 2020 р., 16:37
Виконавчий комітет Дзвиняцької сільської ради об’єднаної територіальної громади звертається до вас з проханням сплатити щорічний земельний податок з фізичних осіб. Ви можете це зробити у поштовому відділенні свого населеного пункту громади. ОБОВ’ЯЗКОВО мати при собі ідентифікаційний код!!!
30 Червня, 2020 р., 10:48
Бажаючі виготовити технічні або будівельні паспорти на житлові, господарські приміщення та гаражі можуть звертатись до Дзвиняцького ЦНАПу (село Дзвиняч, вул. Степаняка, 21А, приміщення сільської ради, перший поверх).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь