Дзвиняцька територіальна громада

Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Новини

Дата: від до Скинути
28 Травня, 2020 р., 09:15
Колектив Дзвиняцької сільської ради ОТГ вітає з Днем народження Яцків Іванну Дмитрівну, спеціалістку відділу ЦНАП Дзвиняцької Об'єднаної територіальної громади. Здоров'я міцного Вам та родині, мирного неба, добробуту, Божої благодаті! Нехай усі плани реалізовуються з легкістю! Прийміть від душі наші щирі вітання, Хай збудуться всі Ваші плани й бажання! Життя хай дарує чудові презенти, Яскраві емоції, щастя моменти. Щоб лихо до хати дорогу не знало, А доля Вам радість завжди дарувала!
22 Травня, 2020 р., 14:39
Доброго дня, шановні жителі Дзвиняцької ОТГ. КНП "Дзвиняцький ЦПМСД" повідомляє, що станом на 21 травня 2020 року в громаді є 9 підозр СОVID-19.Працівниками Дзвиняцької і Росільнянськоі амбулаторій забрано 9 ПЛР-мазків. Велике прохання до жителів: якщо у Вас наявні ознаки ГРЗ (висока температура, кашель, біль в горлі, ломота в тілі) чи почуваєтесь зле, є кашель чи імовірний контакт з хворим на СОVID-19 - залиштесь вдома, по можлиості ізолюйтесь від сім'ї і зателефонуйте своєму сімейному лікарю. У кого ще немає свого лікаря - просимо звернутись в амбулаторію. Від вашої уважності і застережливості залежить епідситуація в громаді. Медики готові і роблять свою роботу! А Ви виконуйте свій громадський обовязок! Будьте здорові!
21 Травня, 2020 р., 14:32
Від сьогодні починається другий етап послаблення карантину (Постанова Кабміну № 392 https://www.kmu.gov.ua/npas/pro-vstanovlennya-karantinu-z-metoyu-zapobigannya-poshirennyu-na-teritoriyi-ukrayini-gostroyi-respiratornoyi-hvorobi-covid-19-sprichinenoyi-koronavirusom-sars-cov-i200520-392) Це стосується тих регіонів, де епідеміологічні показники відповідають встановленим МОЗ критеріям щодо нових випадків захворювання на коронавірусну хворобу, кількості тестувань та наповненості ліжкомісць в лікарнях. ???? З 22 травня в регіонах почнуть працювати готелі без ресторанів, громадський і внутрішньообласний транспорт, а при дотриманні обмежень за кількістю учасників можна буде проводити релігійні і спортивні заходи без глядачів. ???? З 25 травня планується запуск метро за умови використання масок і респіраторів, відкриються дитячі садки, а з 1 червня за умови дотримання протиепідемічних вимог зможуть працювати фітнес-центри, відновиться діяльність закладів освіти в групах не більше 10 людей, будуть дозволені міжобласні перевезення і відновиться робота залізничного пасажирського транспорту. ???? З 10 червня зможуть відновити роботу в приміщеннях кафе і ресторани, відновиться діяльність установ культури і повноцінна робота готелів і хостелів. ???? З 15 червня заплановано відновлення авіаперельотів. Послаблення протиепідемічних заходів застосовується та припиняється на території регіону на підставі рішення регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яке приймається з урахуванням оцінки епідемічної ситуації та наявності в регіоні ознак для послаблення протиепідемічних заходів, визначених постановою. Як повідомив очільник МОЗ Максим Степанов, станом на 18 травня ситуація з захворюванням на COVID-19 у кількох західних областях (зокрема, Чернівецькій, Волинській, Рівненській) не дозволяла перейти до чергового етапу пом’якшення карантину. (https://www.facebook.com/moz.ukr/photos/a.300751836754595/1541330432696723/?type=3&theater)
21 Травня, 2020 р., 10:57
Вишиванка грає барвами, милує око й викликає захоплення. Ця колоритна українська сорочка гармонійно пасує до класичного костюма, що довів свого часу класик української літератури Іван Якович Франко.
18 Травня, 2020 р., 12:17
Пані Іванно, приймайте щирі вітання та побажання здоров'я міцного на довгі щасливі роки!!! Нехай цвітуть під небом синьооким Ще довго-довго дні й літа, А тиха радість, чиста і висока, Щоденно хай до хати заверта! Бажаємо здоров'я, сонця у зеніті, Любові, доброти і щастя повен дім, Нехай у серці розкошує літо І соняхом квітує золотим. Хай постійний успіх, радість і достаток Сипляться до Вас, немов вишневий цвіт, Хай життєвий досвід творить з буднів свята, Господь дарує довгих-довгих літ!  

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь