Дзвиняцька територіальна громада

Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Новини

Дата: від до Скинути
17 Серпня, 2020 р., 15:55
17.08.2020 року проведено обстеження готовності закладів освіти Дзвиняцької ОТГ до навчального 2020-2021 року. Комісія оглянула приміщення закладів освіти на предмет готовності до початку освітнього процесу. Склад комісії:
08 Серпня, 2020 р., 20:17
Не будемо бажати нічого хорошого, тільки найкращого: успіхів у справах, здоров’я в родині, серця, сповненого любові, очей, що світяться від щастя, нових відкриттів, найяскравіших емоцій. Нехай все Ваше життя буде суцільним святом! Прийміть найщиріші вітання з Вашим Днем Народження! Нехай збудуться усі ті побажання, які сьогодні для Вас лунають!!!  
07 Серпня, 2020 р., 09:26
Щоденна динаміка реєстрації нових випадків COVID-19 на Прикарпатті показує стрімке зростання захворюваності. Як відомо, з 03 серпня 2020 року згідно рішення Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій в Івано-Франківській області виділено  три зони епіднебезпеки: «зелену», «жовту» та «помаранчеву». У «помаранчевій» зоні опинились Тисменицький район та місто Івано-Франківськ. Нагадаємо, що на території регіону, де установлено «помаранчевий» рівень епідемічної небезпеки, додатково до протиепідемічних обмежень, що передбачені для «зеленого» та «жовтого» рівнів, забороняється:
07 Серпня, 2020 р., 09:09
Швидкі темпи поширення коронавірусу в Україні змушують вживати суворих заходів безпеки. Обмеження торкнулися усіх сфер суспільного життя – навіть релігії. В умовах пандемії масове відвідування храмів, цілування ікон і причастя – дуже небезпечні заходи. Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області подає до уваги Пам’ятку для єпископату, духовенства та вірян щодо основних протиепідемічних вимог під час проведення богослужінь та інших релігійних заходів, з метою недопущення розповсюдження коронавірусної інфекції (COVID-19).
04 Серпня, 2020 р., 10:25
В Україні встановлено нові правила карантину: місто Івано-Франківськ та Тисменицький район потрапили до «помаранчевої» зони З 01 серпня 2020 року набула чинності постанова КМУ від 22.07.2020 р. № 641  «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID- 19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», згідно якої дія адаптивного карантину продовжується на всій території України з 01.08.2020 р. до 31.08.2020 р.  Залежно від епідемічної ситуації в регіоні або окремих адміністративно- територіальних одиницях регіону, встановлюється  «зелений», «жовтий», «помаранчевий» або «червоний» рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19. 
30 Липня, 2020 р., 15:47
Повідомляємо вас про тендер, який в даний час проводиться на виконання капітального ремонту дороги Креховичі - Дзвиняч.
30 Липня, 2020 р., 09:58
Щиро вітаємо Вас, шановна пані Ліліє! Нехай здоров’я ніколи не підводить, небо над Вами буде мирним, чаша щастя - завжди наповненою, достаток хай оселиться у Вашому домі поряд з Вами, робота приносить задоволення, друзі хай будуть надійними, близькі – підтримкою та опорою! Незгасного Вам оптимізму, успіхів у всіх починах, справжнього жіночого щастя й щоденних маленьких радостей!
26 Липня, 2020 р., 10:37
Вітаємо з Днем народження! Нехай життя буде схожим на казку, сповнену чудес і магії. Хай повниться воно щасливими подіями й моментами, нехай не буде в ньому перешкод і бід, а панує лише мир і добробут. Нехай Ваші очі повсякчас палають якскравими іскорками щастя й любові, а над головою завжди світить яскраве сонечко й буде чистим небо. Здоров'я Вам та Вашій родині, успіхів у роботі та злагоди в сім'ї!
23 Липня, 2020 р., 19:19
Від душі вітаємо Вас та щиро бажаємо побільше таких проблем: як витратити мільйон, на якому морі грітися взимку, який кабріолет вибрати — червоний або білий. Адже без труднощів так нецікаво жити. Мирного неба, здоров'я міцного, рясних Божих благосоловінь!
23 Липня, 2020 р., 15:39
Міністерство молоді та спорту України спільно з програмою міжнародної технічної допомоги «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» DOBRE, Державним інститутом сімейної та молодіжної політики та Програмою розвитку ООН в Україні продовжує реалізовувати навчальну Програму «Молодіжний працівник».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь