Дзвиняцька територіальна громада

Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Новини

Дата: від до Скинути
30 Червня, 2020 р., 09:31
Висловлюємо щирі співчуття з приводу смерті Вашого Батька…. Поділяємо Ваше горе і передаємо співчуття та підтримку Вам і Вашим рідним. До втрати близької людини ніколи не можна бути готовим, адже з нею назавжди йде частинка нас. Нехай ворота Раю будуть відкриті для Вашого батька. Бережіть світлий спомин про дорогу Вам людину. У скорботі низько схиляємо голови, молимося за упокій його душі. Тримайтесь… Світла пам’ять….
28 Червня, 2020 р., 09:05
Сучасна молодь – смілива, неординарна, завзята й свідома. Люди покоління Z – швидкі, рішучі й цілеспрямовані. Приречені на успіх. Зачасту ми навіть боїмося Ваших найсміливіших ідей, адже Ви крокуєте у ногу з часом, ба навіть на випередження! Однак завдяки своєму світобаченню й гострому розуму Ви успішно реалізовуєте себе у бізнесі, політиці, у науці та на виробництві, у спорті та мистецтві.
28 Червня, 2020 р., 09:04
День Конституції України – особливе свято для кожного свідомого українця, адже це наріжна книга для успішного державотворення, яка ознаменувала фундаментальне закріплення нашої незалежності, закарбувала волю українського народу жити у власній суверенній, соборній державі.
24 Червня, 2020 р., 08:38
Після послаблення карантинних обмежень, пов’язаних із недопущенням розповсюдження коронавірусної інфекції COVID-19,показники захворюваності населення Івано-Франківщини стабільно зростають, а загальна епідемічна ситуація в області залишається напруженою. Результати перевірок та моніторингових обстежень, що проводить Держпродспоживслужба Прикарпаття, свідчать про масові порушення протиепідемічних правил та норм як населенням, так і суб’єктами господарювання, котрі відновили роботу на хвилі пом’якшення карантину.
12 Червня, 2020 р., 18:58
Дзвиняцька громада отримала «скриньку здоров’я» від європейських донорів. Набори наповнені найнеобхіднішим – захисниим рукавичками, масками і респіраторами, окулярами та халатами, безконтактними термометрами, дезінфікуючими засобами. Усі товари сертифіковані відповідно до українських та міжнародних стандартів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь