Дзвиняцька територіальна громада

Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Серпнева онлайн конференція працівників освіти Дзвиняцької ОТГ 2020

Дата: 26.08.2020 16:43
Кількість переглядів: 1004

Фото без опису

Відділ освіти молоді та спорту організував проведення щорічної серпневої конференції освітян в режимі онлайн на тему: ”Проєктування освітньої траєкорії  громади в умовах пандемії на 2020 - 2021 навчальний рік: виклики та можливості”.

Традиційно підводяться підсумки роботи освітньої галузі громади за 2019-2020 навчальний рік та визначаються пріоритетні напрямки роботи на новий 2020-2021 н.р. Учасниками/учасницями заходу були педагогічні працівники п'яти закладів освіти громади відповідно до квоти та запрошені гості - ректор Івано-Франківського ОІППО пан Роман Зуб'як, директорка КУ "Інклюзивно-ресурсний центр" в смт.Борогодчани пані Олександра Фесюк та її колега вчителька-логопед пані Марія Савчин, а також вчителька-логопед логопедичного пункту при Дзвиняцькому ЗДО (ясла-садок) "Дзвіночок" пані Марія Герин.

Під час конференції ознайомлено присутніх із станом готовності закладів освіти:

Нової української школи 2020, на  забезпечення якої Дзвиняцька сільська рада ОТГ придбала навчального обладнання та засобів для 4 перших класів на суму 187 072 грн;

Придбано протиепідемічні засоби для 5 закладів освіти на суму 37 000 грн. (5 пульсоксиметрів, 17 безконтактних термометрів, 550 одноразових масок, 24 літри антисептику для обробки рук);

забезпечено друкованою шкільною продукцією 5 ЗО на суму 13 944 грн.

Перший урок в 2020-2021 навчальному році в закладх освіти громади відбудеться на тему: "До Тебе лину, земле Українська" (на Прикарпатті 2020 рік оголошено Роком пам'яті депортації україців у ХХ столітті відповідно до рішення 33 сесії Івано-Франківської обласної ради).

Керівництво відділу освіти громади висловлює подяку сільському голові пану Миколі  Волочію за оперативність реагування потреб забезпечення НУШ. Дякуємо за співпрацю начальниці бухгалтерського обліку та звітності пані Мар'яні Дмитришин, уповноваженій особі із тендерних закупівель пані Марії Висоцькій, вчителям перших класів громади. Спільна праця приносить успіх!

З повагою начальниця відділу освіти, молоді та спорту Дзвиняцької ОТГ

Галина Дронів

Фото без описуФото без описуФото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь