Дзвиняцька територіальна громада

Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Новини

Дата: від до Скинути
28 Серпня, 2020 р., 10:40
27 серпня в управлінні фітосанітарної безпеки Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області провели онлайн нараду за допомогою додатку Viber для суб’єктів господарювання, які здійснюють господарську діяльність з виробництва та маркування дерев’яного пакувального матеріалу щодо дотримання фітосанітарних вимог, передбачених наказом Міністерства аграрної політики України від 22.12.2005 р. №731.
28 Серпня, 2020 р., 09:41
27 серпня на позачерговому засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій переглянуто рівні епідемічної небезпеки поширення COVID-19 та встановлено нове зонування, що почне діяти після опівночі 31 серпня.
27 Серпня, 2020 р., 09:24
Відповідно до ст. 42 Закону України  «Про місцеве самоврядування в Україні» скликати чергову 24 сесію сільської ради ОТГ 02 вересня 2020 року о 15 год. 00 хв. в приміщенні сільської ради з порядком денним:
25 Серпня, 2020 р., 08:57
Нехай збудуться усі побажання, які прозвучать для Вас сьогодні!!! Нехай волошками цвітуть літа прекрасні, Нехай здійсняться тисячі бажань, Щоб доля дарувала тільки щастя, Ні грама бід, ні капельки страждань. Життя хай квітне, мов вишневий сад, І кожен день усміхнено радіє, А доля подарує зорепад Здоров'я, миру, успіхів надії Усмішок глибоких, як дно океану, Й міцного кохання – без меж і обману.
23 Серпня, 2020 р., 21:27
Бути незалежними на своїй Богом даній землі – мрія кожного народу, який відрізняє від інших своя мова, культура, релігія. Ми, українці, незалежні вже 29 років. Це пам'ятний день для будь-якого українця. Це день, коли мрія про вільну, незалежну країну стала реальністю. То маємо бути добрими господарями на своїй багатій та чарівній українській землі.
21 Серпня, 2020 р., 09:16
Уже тривалий час Прикарпаття живе в умовах поширення коронавірусної інфекції. Форма та підходи до карантину зазнавали певних змін: суворі протиепідемічні обмеження, що діяли кілька місяців, були пом’якшені в декілька етапів, і сьогодні в Україні впроваджено так званий адаптивний карантин.
18 Серпня, 2020 р., 15:25
Поширення коронавірусної інфекції на Прикарпатті в даний час є питанням номер один в роботі органів влади усіх гілок та рівнів. Саме це питання обговорено вчора в ході онлайн-наради голови Івано-Франківської ОДА Віталія Федоріва з керівниками структурних підрозділів облдержадміністрації, територіальних органів центральних органів виконавчої влади, головами районних державних адміністрацій.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь