Дзвиняцька територіальна громада

Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Новини

Дата: від до Скинути
02 Квітня, 2018 р., 10:32
У четвер, 29 березня, о 11:00, в приміщені сільської ради Дзвиняцької ОТГ відбулася інформаційно-ознайомча зустріч громади з консультантом проекту: «Залучення громади до місцевого розвитку – запорука ефективності реформ децентралізації для майбутнього», який виконує Громадський центр "Ділові ініціативи" в рамках Програми ULEAD з Європою / ULEAD with Europe. Захід розпочався із привітання учасників головою Дзвиняцької ОТГ Миколою Волочієм. Консультант Марія Марунчак, ознайомила присутніх з планом діяльності та метою реалізації проекту в Дзвиняцькій ОТГ.
06 Лютого, 2018 р., 17:44
Традиційно Розколяда починається після 15 січня, а триває аж до Стрітення Після об’єднання чотирьох сіл, це перший спільний масовий захід. Розколяда в Дзвиняцькій об’єднаній територіальній громаді відбулася в селі  Дзвиняч 19 січня та в селі Космач 21 січня. На різдвяне святкування зібралося чимало людей. Святкове дійство відбулося за участю учнів шкіл, колективів та церковних хорів з усієї громади, які співали різноманітні колядки та щедрівки.
16 Серпня, 2017 р., 17:01
 Організація Елеос-Україна на Франківщині зі своїми партнерами з німецької організації Johanniter-Unfall-Hilfe якраз і стали такими людьми.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь