Дзвиняцька територіальна громада

Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Новини

Дата: від до Скинути
19 Грудня, 2018 р., 14:07
Щиро вітаємо Всіх із Днем Святого Миколая! В Україні здавна шанують Миколу Чудотворця – захисника, наставника і покровителя дітей. Він дарує усім віру в здійснення найзаповітніших мрій, вселяє у наші душі світлі почуття, надихає нас на добро. Нині ми подумки повертаємося у своє дитинство, із вдячністю пригадуємо батьків, дідусів і бабусь, які створювали нам, так само, як ми сьогодні своїм дітям та онукам, святковий настрій. Ми звертаємося до кожного з дорослих: не обходьте увагою жодної дитини, подаруйте свою любов тим, кому це насправді потрібно. Майбутнє нашої держави залежить від повсякденної турботи про дітей. Нехай чудо Святого Миколая не мине жодної домівки і наповнить особливою радістю серця всіх українських діточок. Зігрійте своїм теплом тих, кого обділила доля, адже кожний сьогодні чекає на свято. Нехай добро й милосердя єднають нас заради щастя дітей. Щиро бажаємо, щоб у найкращих починаннях і добрих справах кожен відчував любов та добро, а задуми і мрії обов’язково здійснювалися. Зі святом, дорогі земляки !
14 Грудня, 2018 р., 14:15
Від усього колективу, щиро вітаємо  з Днем народження! Бажаємо величезних професійних успіхів, швидкого досягнення бажаних цілей, здійснення найпотаємніших мрій! Нехай життя б’є ключем, очі світяться щастям, а в душі панує любов і гармонія!
13 Грудня, 2018 р., 11:32
  Чудово, що у нашій громаді підхід до створення нового освітнього простору не є формальним. На днях гарний подарунок "приніс Миколай" у Дзвиняцький ліцей  - нове комп'ютерне обладнання. Завдячуючи  голові громади М. Волочію, депутату С. Саїву та всьому депутатському корпусу Дзвиняцької ОТГ за ствоворення умов для підвищення якості освіти.
29 Листопада, 2018 р., 20:00
У Дзвиняцька Об'єднана Територіальна Громада відкрили дитсадок та відновили роботу басейну, а також відремонтували найпроблемніші ділянки доріг та встановили вуличне освітлення в усіх селах громади. Такими, за словами голови громади Миколи Волочія, є головні досягнення ОТГ за неповний рік роботи. Про завершені об’єкти, найближчі плани громади та проблемні питання говорили на зустрічі з керівництвом Дзвиняцької ОТГ представники Івано-Франківського Центру розвитку місцевого самоврядування та Івано-Франківської облдержадміністрації.
22 Листопада, 2018 р., 15:24
В Дзвиняцькій Об'єднаній Територіальній Громаді сьогодні зібрались активісти, які обговорювали впровадження першого гранту в рамках Програма DOBRE, а саме проекту по закупівлі обладнання для виготовленні ID карток та закордонних паспортів. #DOBREDOBRE USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) - це п’ятирічна програма, що виконується міжнародною організацією Глобал Комьюнітіз ( Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). Програма спрямована на посилення місцевого самоврядування та створення кращих умов для розвитку ОТГ, підвищення рівня залученості громадян до прийняття рішень та забезпечення підзвітності та прозорості в громадському управлінні. Все буде #DOBRE !
13 Листопада, 2018 р., 22:12
 Голова Дзвиняцької громади ОТГ М.С. Волочій взяв участь у засіданні Ради регіонального розвитку. #децентралізація – як основне питання, яке гучно лунало на Раді регіонального розвитку! Та було ключовим завданням від Президента Петра Порошенка. Рада регіонального розвитку - фактично стратегічна сесія, яка зібрала найкращих менеджерів реформи децентралізації – керівників місцевого самоврядування та органів влади на місцях, голів ОТГ. Тих, хто завжди – на передовій реформи.  - "Реформа незворотна і ми маємо потужні результати! " - "Та маємо рухатись далі! " - "Консолідувати зусилля заради подальшого розвитку країни!"
12 Листопада, 2018 р., 14:30
 Ми стали громадою-партнером програми USAID Ukraine - USAID Україна #DOBRE .  Днями керівники прикарпатських об’єднаних територіальних громад відвідали інвестиційну конференцію «Стратегічний розвиток та інвестиції», яка проходила у Києві. Участь в заході також взяв Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко. Упродовж двох днів очільники громад Івано-Франківщини мали змогу почути усю важливу та необхідну інформацію щодо створення сприятливого інвестиційного клімату в ОТГ. Зокрема, на зустрічі йшлось про розвиток підприємницького середовища та створення сприятливих умов для розвитку інноваційної економіки. Окрім того, було презентовано й кращі практики із залучення інвестицій. Голови ОТГ, своєю чергою, представили свої ідеї та ініціативи зі створення сприятливого економічного середовища.1 листопада нашу громаду відвідав керівник програми DOBRE Barry J.Reed 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь