Дзвиняцька територіальна громада

Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Новини

Дата: від до Скинути
20 Листопада, 2019 р., 10:50
Співпраця Дзвиняцької ОТГ з Програмою DOBRE. Нагорода «Кришталь року» та оцінка прозорості бюджету у 2019 році – це результат співпраці Програми USAID Ukraine - USAID Україна #DOBRE, Програми ULEAD з Європою / ULEAD with Europe, що спільно фінансується Європейським Союзом та його державами-членами Німеччиною, Швецією, Польщею, Данією та Естонією, а також громадського партнерства «За прозорі місцеві бюджети!». Індексх прозорості місцевого бюджету та методологія його оцінки розроблені Фондом «Східна Європа» спільно із громадським партнерством «За прозорі місцеві бюджети!» та у співпраці з Асоціацією міст України за підтримки Європейського Союзу.
18 Листопада, 2019 р., 14:25
17 листопада 2019 року у Дзвиняцькій ОТГ пройшли бюджетні слухання. Мешканці громади ознайомились із проектом бюджету на наступний рік. Місцева влада розповіла, звідки до бюджету громади надходять кошти, які джерела прибутку є сильними, а які потребують підсилення, куди громада витрачатиме кошти у 2020 році, які пріоритети розвитку будуть підтримані.
15 Листопада, 2019 р., 13:48
Аналіз роботи народних обранців Дзвиняцької ОТГ. Для нас важливо, щоб якомога більше виборців знайшло кілька хвилин для прочитання інформації.http://www.cps.net.ua/dzvyniacka-otg-stattia-2019/…
08 Листопада, 2019 р., 12:18
Від усього нашого колективу, приносимо свої привітання! 
18 Жовтня, 2019 р., 09:36
17 жовтня 2019 року у Дзвиняцькій ОТГ відбулося відкриття оновленого залу засідань для депутатів, проведення круглих столів, конференцій, тренінгів тощо завдяки щирій підтримці американського народу наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID), яке фінансує реалізацію в Україні програми DOBRE («Децентралізація приносить кращі результати та ефективність»).
11 Жовтня, 2019 р., 10:22
 Від імені керівництва громади та депутатського корпусу прийміть щирі вітання з нагоди великої і знаменної для нашого народу дати – Дня захисника України, Дня козацтва та свята Покрови Пресвятої Богородиці,які відзначаються 14 жовтня!
05 Жовтня, 2019 р., 10:40
Осіннє листя стелиться до ніг вітаючи Учителя, вітаючи Наставника... Свято Дня працівників освіти Дзвиняцької ОТГ цьогоріч відбулося вперше в громаді. На урочистості були запрошені всі педагогічні працівники закладів освіти громади, ветерани праці, вчителі літнього віку. З вітальними словами до присутніх звернулися заступник голови з гуманітарних питань Ігор Пасічняк, начальниця відділу освіти, молоді та спорту Галина Дронів та голова профспілкового комітету освітян Богородчанського району Іван Кіф'як. Кращі Вчителі Дзвиняцької ОТГ були нагороджені Грамотами відділу освіти та профспілкового комітету. Свято прикрасили художні номери здобувачів освіти. Відділ освіти висловлює подяку директору Дзвиняцького Палацу культури Оксані Карабінович, художнім керівникам та їхнім вихованцям за представлені концертні номери. До нових зустрічей!
04 Жовтня, 2019 р., 11:37
Дорогі вчителі! Вітаємо Вас з вашим професійним святом: Днем працівників освіти. Нехай Вам завжди всміхається доля, дарує Вам міцне здоров'я та довголіття. Від керівництва Дзвиняцької ОТГ бажаємо Вам здійснення найзаповітніших мрій, а також, щоб у ваших родинах завжди панували тепло, радість та затишок. Пам'ятайте, що без Вас цей світ буде набагато гіршим, адже саме освітяни дають надію людству на подальший розвиток!
27 Серпня, 2019 р., 13:28
              Виконком Дзвиняцької сільської ради ОТГ вітає футбольну команду с. Міжгір'я Дзвиняцької ОТГ з перемогою у ІІ турнірі з футболу на кубок Митрополита Андрея Шептицького, з нагоди Дня незалежності України. (24.08.2019р. с. Грабовець).    Нехай, завойовані у чесному протистоянні футбольні трофеї, для переможців стануть оцінкою їх праці, а для тих, хто трохи не дограв до фіналу – додатковим стимулом у наступному році.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь