Дзвиняцька територіальна громада

Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Новини

Дата: від до Скинути
01 Листопада, 2018 р., 12:09
Уже минуло півроку роботи, відколи утворилася Дзвиняцька об’єднана територіальна громада. За цей час вдалося зробити чимало добрих та корисних для громади справ завдяки активним діям сільського голови Волочія М.С., виконавчого комітету та депутатів ОТГ. Головним пріоритетом роботи ОТГ є покращення добробуту кожного жителя населених пунктів громади.
14 Жовтня, 2018 р., 15:26
Вітаємо всіх, хто стояв і стоїть на захисті нашої України! Дякуємо Вам за мирне небо над головою. Схиляємо голови і з сумом згадуємо всіх, хто в боротьбі віддав своє життя за майбутнє наших дітей. Слава Україні! Героям слава!
05 Жовтня, 2018 р., 11:05
                                                                                     Шановні вчителі!
22 Вересня, 2018 р., 22:01
Зі святом народження тебе ми вітаємо! І миру у серці тобі ми бажаємо. Хай щастить на роботі та в кожному ділі, Збуваються мрії нехай самі смілі! Поменше хворіти, побільше радіти І впевнено з гумором кожен день жити! Хай в серці весна птахами бринить, І гріє любов тебе кожну мить!
19 Вересня, 2018 р., 22:08
Про прийняття економічно обґрунтованих ставок плати за використання земельних ділянок під лісовими масивами йшлось вчора на робочій зустрічі в ОДА, яка проходила під головуванням заступника голови облдержадміністрації Богдана Кобилянського.  Участь в обговоренні взяли члени правління Агенції розвитку ОТГ Прикарпаття, Івано-Франківського центру розвитку місцевого самоврядування, керівники структурних підрозділів обласної державної адміністрації, а також представники територіальних підрозділів органів виконавчої влади в області. Заступник голови ОДА Богдан Кобилянський нагадав, що 10 серпня 2018 року Президент Петро Порошенко підписав Закон №2497 «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законів України щодо стимулювання створення та діяльності сімейних фермерських господарств», який розширює базу оподаткування місцевих бюджетів за рахунок лісових земель. «Прийняття цього Закону - великий успіх. Та нині цей документ є приводом для багатьох дискусій. Сьогодні спостерігаються різні емоційні полюси: працівники лісгоспів критикують цей Закон, а представники територіальних громад, навпаки, підтримують, бо бачать в цьому документі можливості для забезпечення власної спроможності. Ми повинні знайти компроміс та прийняти збалансоване рішення, щоб могли належно працювати як підприємства, які здійснюють лісогосподарську діяльність, так і були збереженні інтереси ОТГ », — наголосив Богдан Кобилянський.
03 Вересня, 2018 р., 16:00
                    ДОРОГИ ДІТИ, БАТЬКИ, ВЧИТЕЛІ!           НАСАМПЕРЕД ВІТАЄМО ТИХ, ХТО ВПЕРШЕ У ЖИТТІ ПЕРЕСТУПАЄ ПОРІГ ШКОЛИ. ВІДНИНІ ПЕРЕД ВАМИ ВІДКРИЮТЬСЯ ВСІ ДОРОГИ. МИ ВІРИМО, ЩО ВИ ОБЕРЕТЕ ПРАВИЛЬНИЙ ШЛЯХ І ДОСЯГНЕТЕ УСПІХУ. ВПЕВНЕНІ, ЩО ЗЕРНА НАУКИ ЗРОСТУТЬ У ВАШИХ ЮНИХ ДУШАХ УРОЖАЄМ МУДРОСТІ ТА НАТХНЕННЯ. НЕХАЙ СВІТЛИМ, РАДІСНИМ І ПЛІДНИМ БУДЕ КОЖЕН ВАШ ДЕНЬ, КОЖЕН КРОК. РОСТІТЬ ЗДОРОВИМИ, ДОСЯГАЙТЕ ВИСОКИХ РЕЗУЛЬТАТІВ У НАВЧАННІ, БУДЬТЕ АКТИВНИМИ У ГРОМАДСЬКОМУ ЖИТТІ.          НЕХАЙ НОВИЙ НАВЧАЛЬНИЙ РІК БУДЕ НАПОВНЕНИЙ СВЯТКОВОЮ АТМОСФЕРОЮ, БАРВАМИ ОСІННІХ КВІТІВ, СВІЖІСТЮ ОНОВЛЕНИХ КЛАСІВ. ХАЙ ВІДКРИЄ ВІН ПЕРЕД ВАМИ НОВІ ГОРИЗОНТИ ПІЗНАННЯ СЕБЕ І СВІТУ, ВЧИТЕЛІВ НАДИХНЕ УСПІХАМИ ВИХОВАНЦІВ, БАТЬКІВ – ГОРДІСТЮ ЗА СВОЇХ ДІТЕЙ.           ЗІ СВЯТОМ ВАС УСІХ – ІЗ ДНЕМ ЗНАНЬ З ПОЧАТКОМ НОВОГО НАВЧАЛЬНОГО РОКУ!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь