Дзвиняцька територіальна громада

Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Новини

Дата: від до Скинути
16 Липня, 2018 р., 10:16
                                                                                                                                              
12 Липня, 2018 р., 16:17
  Відповідно до графіка роботи мобільних точок доступу до системи безоплатної правової допомоги з питань захисту прав землевласників та землекористувачів, сьогодні 12 липня заступник начальника головного територіального управління юстиції з питань державної виконавчої служби – начальник управління державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції в Івано-Франківській області Гайда Андрій Ігорович провів виїзний прийом громадян в приміщенні Дзвиняцької сільської ради ОТГ.  Громадян цікавили питання порядку укладання договорів оренди земельних ділянок (паю), порядку державної реєстрації актів цивільного стану селами, які входять в ОТГ, спадкування за законом, виготовлення технічної документації на земельні ділянки (паї), визначення меж земельної ділянки, питання розміру сплати державного мита, стягнення аліментних платежів за першим пакетом законів #ЧужихДітейНеБуваєтощо  Також громадянам роз’яснено про: он-лайн сервіси Міністерства юстиції; створення інституту «сільського нотаріату», детально зупинився на вимогах до посадових осіб органу місцевого самоврядування щодо вчинення ними нотаріальних дій; функціонування оперативного антирейдерського штабу Івано-Франківської області з питань захисту прав власності аграріїв від рейдерських захоплень, надано телефони «гарячої лінії» даного штабу; новації другого пакету законів #ЧужихДітейНеБуває; проект Міністерства юстиції України « Я МАЮ ПРАВО!» . 
17 Червня, 2018 р., 01:56
Дорога громадо! Шановні вчителі та учні!
12 Червня, 2018 р., 15:31
 Дзвиняцька Молодіжна рада на своєму засіданні, яке відбулося 05.06.2018 року обрала керівні органи Молодіжної ради і напрацювала пропозиції щодо плану роботи. Молодь подає надії і бачить свою участь в ефективній співпраці з владою, громадськими організаціями задля покращення молодіжної роботи. У роботі взяла участь консультант ГЦ ''ДІЛОВІ ІНІЦІАТИВИ '' Марія Марунчак. Захід проведено в рамках програми ''U-LEAD з Європою ''.
02 Квітня, 2018 р., 10:32
У четвер, 29 березня, о 11:00, в приміщені сільської ради Дзвиняцької ОТГ відбулася інформаційно-ознайомча зустріч громади з консультантом проекту: «Залучення громади до місцевого розвитку – запорука ефективності реформ децентралізації для майбутнього», який виконує Громадський центр "Ділові ініціативи" в рамках Програми ULEAD з Європою / ULEAD with Europe. Захід розпочався із привітання учасників головою Дзвиняцької ОТГ Миколою Волочієм. Консультант Марія Марунчак, ознайомила присутніх з планом діяльності та метою реалізації проекту в Дзвиняцькій ОТГ.
06 Лютого, 2018 р., 17:44
Традиційно Розколяда починається після 15 січня, а триває аж до Стрітення Після об’єднання чотирьох сіл, це перший спільний масовий захід. Розколяда в Дзвиняцькій об’єднаній територіальній громаді відбулася в селі  Дзвиняч 19 січня та в селі Космач 21 січня. На різдвяне святкування зібралося чимало людей. Святкове дійство відбулося за участю учнів шкіл, колективів та церковних хорів з усієї громади, які співали різноманітні колядки та щедрівки.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь