Дзвиняцька територіальна громада

Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Новини

Дата: від до Скинути
29 Січня, 2019 р., 14:20
Цими днями розпочалася  сесія в навчальному курсі "Академія лідерства для місцевого самоврядування" в м.Києві де розглядалося 12 принципів доброго місцевого самоврядування.  Проведення Академії лідерства для представників громад партнерів Програма DOBRE стало можливим завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID).
19 Грудня, 2018 р., 14:07
Щиро вітаємо Всіх із Днем Святого Миколая! В Україні здавна шанують Миколу Чудотворця – захисника, наставника і покровителя дітей. Він дарує усім віру в здійснення найзаповітніших мрій, вселяє у наші душі світлі почуття, надихає нас на добро. Нині ми подумки повертаємося у своє дитинство, із вдячністю пригадуємо батьків, дідусів і бабусь, які створювали нам, так само, як ми сьогодні своїм дітям та онукам, святковий настрій. Ми звертаємося до кожного з дорослих: не обходьте увагою жодної дитини, подаруйте свою любов тим, кому це насправді потрібно. Майбутнє нашої держави залежить від повсякденної турботи про дітей. Нехай чудо Святого Миколая не мине жодної домівки і наповнить особливою радістю серця всіх українських діточок. Зігрійте своїм теплом тих, кого обділила доля, адже кожний сьогодні чекає на свято. Нехай добро й милосердя єднають нас заради щастя дітей. Щиро бажаємо, щоб у найкращих починаннях і добрих справах кожен відчував любов та добро, а задуми і мрії обов’язково здійснювалися. Зі святом, дорогі земляки !
14 Грудня, 2018 р., 14:15
Від усього колективу, щиро вітаємо  з Днем народження! Бажаємо величезних професійних успіхів, швидкого досягнення бажаних цілей, здійснення найпотаємніших мрій! Нехай життя б’є ключем, очі світяться щастям, а в душі панує любов і гармонія!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь