Дзвиняцька територіальна громада

Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Новини

Дата: від до Скинути
15 Липня, 2019 р., 10:34
Вчора, 14 липня 2019 року на стадіоні с.Дзвиняч відбувся VI районний футбольний турнір пам'яті воїнів Богородчанщини, які загинули у війні на Донбасі. Участь у турнірі взяли 6-ть команд, які були поділені на дві групи, де змагались за коловою системою, а до наступного раунду виходили по дві сильніші команди. У фінальній грі зустрілися команди Дзвиняча та Горохолино.Перемогла команда Дзвиняча, яка здолала своїх суперників з рахунком 2:0. Відразу після закінчення гри відбулась урочиста церемонія нагородження команд-призерів, на якій були присутні – батьки наших Героїв.
09 Липня, 2019 р., 14:43
Шановні жителі Дзвиняцької об’єднаної територіальної громади та району!!!
27 Червня, 2019 р., 12:18
Щорічно в останню неділю червня ми відзначаємо День молоді – свято всіх, хто відчуває себе молодим не лише за віком, а й душею. Воно особливе та унікальне, бо саме такою є молодість. Це неповторна та відповідальна пора, коли людина вступає у самостійне життя, ухвалює свої перші власні рішення. Це та пора, коли маленька перемога стає запорукою життєвого успіху. Молодість – безцінний дар природи. Його треба приймати з вдячністю, намагатися використати всі переваги цієї прекрасної миті життя. Будьте активними, здобувайте знання, наполегливо працюйте над собою, будуйте великі плани на майбутнє. Сучасні і освічені, ви – творці сьогодення та майбутнього. Ваші енергія і завзяття, оптимізм і наполегливість знаходять втілення у бізнесі, політиці, у науці та на виробництві, у спорті та мистецтві. Тому з нагоди свята бажаю усім молодим творчої енергії, незалежних думок та сил, щоб втілити в життя все до чого прагне ваш розум, душа та тіло. Твердо знайте – молодість не вік. Молодість – це стан душі. Залишайтесь молодими!
27 Червня, 2019 р., 12:11
Щиро вітаю Вас із державним святом - Днем Конституції України.
13 Червня, 2019 р., 19:06
Сьогодні, напередодні святкування Дня медичного працівника, який буде відзначатися цієї неділі, сільський голова Микола Степанович Волочій відвідав КНП "Дзвиняцький центр первинної медико-санітарної допомоги."
25 Квітня, 2019 р., 13:22
              Щиро вітаю Вас зі Світлим Христовим Воскресінням!
28 Березня, 2019 р., 12:07
Сьогодні, 28 березня 2019 року Дзвиняцьку громаду відвідали представники ОБСЄ Мірослав Демко та Анатолій Козак. В ході зустрічі з сільським головою Миколою Волочієм, спостерігачі поважної місії цікавились питаннями гендерної політики, в Дзвиняцькій сільській об’єднаній територіальній громаді, в тому числі представництвом жінок – депутатів в сільській раді та її виконавчому комітеті, можливістю запровадження та реалізації гендерного бюджету, міжконфесійними відносинами, рівнем безробіття, податками, які формують бюджет громади, кримінальною ситуацією, наявністю виробництв і переробних підприємств, тощо. Важливими питаннями, що обговорювалися були також питання планування та виконання сільського бюджету в минулому та поточному роках. Окремо обговорено питання реалізації реформи децентралізації влади.
20 Березня, 2019 р., 13:19
Сьогодні, 20.03.2019 року нашу Громаду відвідали представники Міжнародної організації з міграції (МОМ) в рамках реалізації проекту "Створення молодіжних просторів на базі сільських бібліотек"

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь