Дзвиняцька територіальна громада

Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Тепер і Дзвиняцька ОТГ має сучасний ЦНАП, а також паспортний стіл!

Дата: 17.02.2020 14:59
Кількість переглядів: 2264

Завдяки підтримці Програми «U-LEAD з Європою» новий ЦНАП розпочав свою роботу і в Дзвиняцькій ОТГ та надаватиме адміністративні послуги не тільки мешканцям громади, але й дотичним селам Богородчанського району. Перевагою ЦНАП Дзвиняцької ОТГ є першочергово те, що серед переліку адмінпослуг, які надаються ЦНАП, є й можливість оформлення та видача паспортів громадянина(ки) України у формі ID-картки та закордонних паспортів, що стало можливим завдяки програмі USAID DOBRE.

Урочисте відкриття ЦНАП у Дзвиняцькій ОТГ відбулось 11 лютого 2020 року. У новому ЦНАПі працюють 2 адміністратори, спеціаліст відділу та начальниця відділу. Також створено 3 віддалених робочих місця, де також працюють спеціалісти відділу. У Дзвиняцькому ЦНАП можна отримати понад 70 адміністративних послуг.

У будівлі Дзвиняцької сільської ради ОТГ для Центру були виділені кабінети, за власний кошт зроблений ремонт, профінансовані дозвільні документи та придбані меблі для паспортного столу,  участь громади склала 500 тис. грн.  Докстанція (прилад для виготовлення паспортів) для паспортного столу була придбана за кошти програми USAID DOBRE. Зі спеціалізованим програмним забезпеченням та меблями для ЦНАП громаді допомогла Програма «U-LEAD з Європою».

Варто зауважити, що Центр доступний для людей з інвалідністю (є пандус). Приміщення обладнане дитячим куточком.

Центр надання адміністративних послуг (ЦНАП) – дає можливість отримати найнеобхідніші адміністративні послуги у комфортних умовах, що ще раз доводить - децентралізація розширює можливості на місцях, спряє розвитку регіонів та активному покращенню сфери послуг. Створення та функціонування ЦНАПів за принципом єдиного вікна регулюється Законом України «Про адміністративні послуги».

Дорадно, що серед гостей був присутній директор програми USAID DOBRE Беррі Рід.

Двері ЦНАПу у Дзвиняцькій ОТГ завжди відкриті для відвідувачів.

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь