Дзвиняцька територіальна громада

Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Ми повинні зберегти чисте довкілля  для майбутніх поколінь.

Дата: 01.08.2019 13:56
Кількість переглядів: 639

Протягом останнього десятиріччя в Україні продовжується прогресуюче накопичення відходів, не є винятком і Дзвиняцька  об’єднана територіальна громада. Розрив між прогресуючим накопиченням відходів і заходами, спрямованими на запобігання їх утворенню, розширення утилізації, знешкодження та видалення, загрожує не тільки поглибленням екологічної кризи, а й загостренням соціальної ситуації в цілому. Проблеми у сфері поводження з побутовими відходами потребують невідкладного вирішення за умови фінансування заходів на місцевому та державному рівнях. 
Під час проведення Програмою  DOBRE соціологічних опитувань серед жителів громади,  послуга поводження з твердими побутовими відходами була визначена такою, що потребує першочергового вирішення владою громади. 
Метою розроблення та реалізації Плану удосконалення послуги поводження з ТПВ є зменшення шкідливого впливу відходів на довкілля, покращення санітарного стану населених пунктів ОТГ та покращення умов проживання мешканців.
Основними завданнями є створення системи поводження з ТПВ заснованої на нових технологіях для вирішення наявних проблем у короткостроковій перспективі та підготовки матеріальної, інформаційної і фінансової бази для управління ТПВ у громаді  на довгострокову перспективу.
  
     Голова ОТГ                                                                                                               М.С. Волочій


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь