Дзвиняцька територіальна громада

Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

З Днем Незалежності, вітання сільського голови громади, Миколи ВОЛОЧІЯ

Дата: 23.08.2020 21:27
Кількість переглядів: 412

Фото без опису
Бу
ти незалежними на своїй Богом даній землі – мрія кожного народу, який відрізняє від інших своя мова, культура, релігія. Ми, українці, незалежні вже 29 років. Це пам'ятний день для будь-якого українця. Це день, коли мрія про вільну, незалежну країну стала реальністю. То маємо бути добрими господарями на своїй багатій та чарівній українській землі.

Здавалося б у мирний час, у двадцять першому столітті, гинуть тисячі українських синів і дочок на неоголошеній війні. Та Україна кожен раз встає з колін, виховуючи нові покоління закоханих у рідний край лицарів правди та свободи. У пам’ять та з усвідомленням відповідальності перед тими, хто поклав своє життя за неньку-Україну, саме за її незалежність та збереження територіальної цілісності, ми повинні будувати суверенну, вільну, незалежну державу.

Нехай у душі кожного українця воля буде безкраїм українським жовтогарячим пшеничним полем, хай усвідомлення своєї національної ідентичності й самовизначення буде безкіненим блакитним небом. Пам’ятаймо, друзі – УКРАЇНЦЕМ бути ГОРДО! Наша мова у топі наймилозвучніших у світі – не цураймось її, адже саме мова є ідентифікатором народу. Шануймо український стяг та тризуб, бо повага до державних символів – повага до самих себе першочергово. Вчімо своїх дітей державного гімну – саме з нього починається формування свідомого українця, справжнього. В будь-якій країні світу ми лише гості, як би шанобливо та прихильно нас не зустрічали, тільки в Україні ми – вдома, ми – господарі, не забуваймо!

З Днем Незалежності, вільні та нескорені! З Днем Народження країни, друзі!
З повагою, сільський голова ОТГ, Микола ВОЛОЧІЙ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь