Дзвиняцька територіальна громада

Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Новини

Дата: від до Скинути
08 Листопада, 2020 р., 14:02
Прийміть найщиріші побажання! Міцного Вам здоров'я, особистого щастя, невичерпної енергії і наснаги у всіх справах. Хай у вашому домі завжди панують мир і злагода, у серці – доброта, а у справах – мудрість та виваженість. Нехай доля і надалі буде прихильною до Вас, даруючи радість життя, незрадливу удачу, вірних і надійних друзів!
05 Листопада, 2020 р., 14:59
Досить часто трапляються такі неприємні ситуації, коли в магазині покупець ненароком впускає або ж зачіпає товар, який лежить неналежним чином, і він розбивається чи пошкоджується. І, як правило, працівники магазину (адміністрація) охорона починають відразу вимагати сплатити кошти за такий зіпсований товар.
05 Листопада, 2020 р., 14:50
В селі Верхня Липиця Рогатинського району зареєстровано випадок отруєння грибами з 5 потерпілими, з яких двоє дітей. Всі потерпілі знаходяться на стаціонарному лікуванні в лікувальних закладах. Отруєння виникло внаслідок споживання пластинчастих грибів, які потерпілий назбирав у лісі, помилково вважаючи, що це печериці.
04 Листопада, 2020 р., 10:31
Звертаємо увагу суб’єктів господарювання усіх форм власності: посадові особи Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області здійснюють планові та позапланові заходи державного нагляду (контролю) у формі перевірок, ревізій, оглядів, обстежень та в інших формах, визначених Законом України «Про основні засади державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності».
04 Листопада, 2020 р., 10:25
До Головного управління Держпродспоживслужби в Івано- Франківській області надійшли інформаційні повідомлення системи швидкого оповіщення по харчових продуктах та кормах (RASFF) від 27.10.2020 року:
03 Листопада, 2020 р., 08:53
Спеціалістами Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області за минулий тиждень (період з 26 жовтня до 01 листопада 2020 р.):
03 Листопада, 2020 р., 08:47
За 9 місяців 2020 року сектором контролю за рекламою Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області досліджено понад 400 рекламоносіїв і майже в кожному десятому випадку виявлено порушення різного роду.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь