Дзвиняцька територіальна громада

Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Новини

Дата: від до Скинути
28 Листопада, 2020 р., 09:50
Згадаймо тих, хто загинув у муках голоду.
27 Листопада, 2020 р., 15:39
Управління захисту споживачів Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області повідомляє про те, що працівниками відділу ринкового нагляду протягом жовтня 2020 року в ході планових перевірок характеристик продукції у суб’єкта господарювання за видом: низьковольтне електричне обладнання та дитяча іграшка, було виявлено продукцію, яка не відповідає вимогам нормативних документів та становить низький та середній ступінь загрози, а саме:
26 Листопада, 2020 р., 16:22
Колектив ТОВ "Івано-Франківськгаз Збут" доклав максимум зусиль, щоб не допустити зростання ціни на блакитнеи паливо та зберегти вартість газу для мешканців Прикарпаття на рівні попереднього місяця.
26 Листопада, 2020 р., 08:59
Колектив Дзвиняцької сільської ради висловлює щирі слова співчуття колезі Гуменяк Наталії Мирославівні з приводу тяжкої втрати найріднішої людини – смерті батька.
23 Листопада, 2020 р., 14:37
На мешканців Прикарпаття, що мають заборгованість за спожитий природній газ та у яких відсутні договори на реструктиризацію боргу, очікують судові позови, повідомив Юрій Пилипів, директор ТОВ «Івано-Франківськгаз Збут». Як зазначив керівник підприємства, під час карантину газова компанія не може використовувати найдієвіший важіль впливу на боржників - відключення газопостачання, тому буде змушена стягувати заборгованість через суд. У будь якому випадку, боржнику доведеться розрахуватися за уже спожитий природній газ. «Ми з початку осені фіксуємо катастрофічне падіння рівня розрахунків за спожитий газ з боку побутових споживачів. Лише за останній місяць заборгованість населення зросла на 87,9 млн грн, досягнувши показника у 436,24 млн грн», - розповідає директор ТОВ «Івано-Франківськгаз збут».
23 Листопада, 2020 р., 09:58
Шановна Оксано Василівно! Ми щиро співчуваємо Вам. Світла пам'ять Вашому батькові. Міцності духу Вам і Вашій родині. Нехай світла пам'ять про дорогу Вашому серцю людину  заспокоїть Ваше зболене серце. Ми розділяємо Ваше горе та думками поряд з Вами. Хай Господь упоїть душу Вашого батька у місці світлому, де немає ні смутку, ні печалі, але життя безконечне.... 
20 Листопада, 2020 р., 10:59
На території області розпочався мисливський сезон. Тож Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області звертає увагу на  небезпеку та ризик споживання м’яса впольованих диких тварин і особливо кабанів без проведення ветеринарно-санітарної експертизи туш.
20 Листопада, 2020 р., 10:53
Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області повідомляє, що згідно з офіційною інформацією Всесвітньої організації охорони здоров’я тварин (OIE) та Європейського Союзу (через систему нотифікації хвороб тварин – ADNS) на територіях європейських держав, зокрема Королівства Данії, Федеративної Республіки Німеччини, Сполученого Королівства Великої Британії та Північної Ірландії, Королівства Нідерланди, Королівства Швеції зареєстровані випадки на високопатогенний грип птиці.
19 Листопада, 2020 р., 16:48
Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області інформує про продовження моніторингу дотримання вимог карантину вихідного дня на території області продовж найближчих вихідних – 21-22 листопада. Мобільні робочі групи із залученням працівників Національної поліції та представників органів місцевого самоврядування перевірятимуть заклади громадського харчування, магазини, торговельні та розважальні центри, ринки та інші суб’єкти господарювання, діяльність яких на вихідні дні регламентована змінами до постанови Кабінету Міністрів України від 22.07.2020 р. № 641 «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», що стосуються посилення протиепідемічних заходів.
19 Листопада, 2020 р., 12:48
Із засобів масової інформації стало відомо, що невдовзі в Івано-Франківську буде проводитись новорічний та різдвяний ярмарок.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь