Дзвиняцька територіальна громада

Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Новини

Дата: від до Скинути
15 Січня, 2021 р., 13:42
Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області звертає увагу операторів ринку харчових продуктів, зокрема тих, що здійснюють обіг харчових продуктів (заклади оптової та роздрібної торгівлі, заклади громадського харчування (особливо харчування дітей), та споживачів, що згідно з повідомленням ГО «Громадський контроль захисту прав споживачів» в рамках масмедійного проекту «СТОП ФАЛЬСИФІКАТ» та скарги Миронової В.В. встановлено факти невідповідності виробництва та/або обігу харчових продуктів. А саме: - ковбасних виробів, операторами ринку: ТОВ «Житомирський м’ясокомбінат», ТОВ «Феракс», ТОВ «М’ясокомбінат Ювілейний», ПрАТ «Український Бекон»,
15 Січня, 2021 р., 08:32
Протягом 2020 року Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області здійснювало комплекс заходів задля забезпечення фітосанітарної безпеки краю. Так, для визначення фітосанітарного стану території області державними фітосанітарними інспекторами обстежено 32090 га сільськогосподарських угідь на виявлення карантинних організмів і 631 га лісових насаджень. Встановлено 79 ділянок вільних від регульованих шкідливих організмів на загальній площі 3002 га. Обстежено 4979 га сільськогосподарських культур для експорту до Китайської Народної Республіки.
14 Січня, 2021 р., 08:55
Бажаємо Вам у День Народження, шановна пані Наталіє, щоб життя Ваше було наповненим, щоб нічого важливого не було втрачено, а всі плани та мрії збувалися. Нехай Ваш дім буде повною чашею, робота йде на лад, а навколо завжди будуть готові підставити плече рідні та друзі. Будьте щасливі! Нехай родина буде здоровою, у домівці панує мир та гармонія, позитивні емоції наповнюють кожен Ваш день.
12 Січня, 2021 р., 16:07
З відкриттям ринку газу 1 серпня 2020 р. українці отримали не лише нові можливості, але й опинилися в ринкових умовах. Відтоді ціна газу може змінюватися щомісяця в залежності від: співвідношення попиту та пропозиції, сезону, коливання курсу гривні, ціни на енергоресурс на європейських та світових хабах, вільного доступу компаній постачальників до природного газу українського походження тощо.
12 Січня, 2021 р., 10:24
Пані Оксано, щиро вітаємо Вас! Здоров'я Вам та Вашій родині, мирного неба, щастя - неодмінно наповніть це слово тим змістом, яким би хотіли саме Ви! Будьте успішною у всіх справах, наповнюйте кожен свій день любов'ю, приємними емоціями, позитивними враженнями, яскравими моментами. Поваги Вам від колег, любові від родини й лише найкращих людей по життю.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь