Дзвиняцька територіальна громада

Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

ПУБЛІЧНА КАДАСТРОВА КАРТА

Дата: 22.02.2021 09:18
Кількість переглядів: 1124

Фото без опису
 
Маєте  намір отримати інформацію про земельну ділянку, але не знаєте де знайти – скористайтесь публічною кадастровою картою.
?Розпочнемо з того, що з 2013 року відомості про земельні ділянки, що містяться в Державному земельному кадастрі, є відкриті та опубліковані в інтернеті шляхом створення інформаційного порталу – Публічна кадастрова карта (ПКК).
?Саме найшвидший пошук земельної ділянки у ПКК - пошук за кадастровим номером. Так, Вам необхідно ввести кадастровий номер земельної ділянки в пошукову стрічку на сторінці Публічної кадастрової карти України та натиснути кнопку пошуку. Нагадаємо, що кадастровий номер можна знайти на зворотній частині державного акту (у випадку якщо державний акт видано після 2004 року) або у витягу з ДЗК ( якщо державний акт виданий до 2004р.).
?В електронних шарах ПКК  можна знайти наступну інформацію:
? площа ділянки в гектарах;
? форма власності;
? цільове призначення земельної ділянки;
? межі земельної ділянки;
? кадастровий номер земельної ділянки.
Зверніть увагу, що дані інформація про власника земельної ділянки в ПКК не відображається.
Не розчаровуйтесь, якщо ви не знаєте кадастрового номеру. У такому випадку земельну ділянку потрібно шукати за місцезнаходженням. У пошуковому полі необхідно почати вводити назву області, району, міста (селища, села).
?Якщо ви віднайшли помилку у інформації, що міститься у Публічної кадастровій карті, вам необхідно звернутись до землевпорядній організації спеціальний обмінний файл xml та подати його з певним пакетом документів до місцевого управління Держгеокадастру.
 
Матеріал підготовлено фахівчинею відділу «Богородчанське бюро правової допомоги» Вікторією Бігун.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь