Дзвиняцька територіальна громада

Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Новини

Дата: від до Скинути
06 Березня, 2021 р., 13:35
Від щирого серця і з найкращими побажаннями ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕНЯНЯ Директорку Луквицької гімназії - Красілич Галину Матвіївну! Бажаємо Вам міцного здоров’я, величезної любові,  легкості у розв'язанні важливих питань, компромісів і взаєморозуміння в колективі. Нехай спокій і добробут завжди живуть у Вашій душі, удача супроводжує у всіх починаннях, а вдома завжди чекають затишок і турбота близьких!
02 Березня, 2021 р., 09:57
Спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області за період з 22 до 28 лютого 2021 року здійснили 3158 моніторингових відвідувань. Виявлено 199 порушень (6,3%), складено 137 протоколів, надано 99 приписів і пропозицій, направлено 11 листів в органи місцевого самоврядування, 8 – в Національну поліцію. Всього працювало 24 робочі групи.
01 Березня, 2021 р., 11:12
Друзі, доводимо до вашого відома, що у  ЦНАПі (с.Дзвиняч) можна подати заявку на отримання паспорта, як національного так і закордонного, також повідомляємо, що для оплати послуг більше не потрібно їхати в банк, на даний час ?всі необхідні вам послуги ви зможете оплатити на місці.  Вартість бланка на оформлення документа становить: Паспорт громадянина України у формі картки: -до 20 робочих днів – 363 грн. -до 10 робочих днів –  489 грн. 
28 Лютого, 2021 р., 10:42
Шановна Маріє Богданівно бажаємо Вам завжди залишатися такою  життєрадісною, креативною, тактовною та  цілеспрямованою. Нехай Вас супроводжують не лише творчі успіхи і кар'єрний ріст, а й сімейний затишок, любов, натхнення та звичайне людське щастя. Щоб Ваше особисте життя тільки надихало Вас до нових подвигів в роботі, а робота своєю чергою приносила добробут і комфорт у Ваш дім. Нехай у Вашому житті завжди будуть квіти і сюрпризи, посмішки і хороші події, щастя і радість, удача, везіння та багато-багато позитиву! З Днем народження!  
26 Лютого, 2021 р., 15:06
Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області у черговий раз випустило інформаційно-роз'яснювальну листівку щодо профілактики та недопущення занесення збудника пташиного грипу на територію області.
24 Лютого, 2021 р., 10:35
Шановна Людмило Степанівно, прийміть щирі вітання з нагоди Вашого свята! Від душі бажаємо Вам, нехай здоров'я ніколи не підводить, щастя щоденно переслідує, оптимізм супроводжує усі почини. Хай по життю поряд з Вами будуть лише добрі люди. Здоров'я Вашим рідним, мирного неба над головою, здійснення навіть найсміливіших мрій та рясних Божих благословінь!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь