Дзвиняцька територіальна громада

Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Новини

Дата: від до Скинути
20 Листопада, 2020 р., 10:53
Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області повідомляє, що згідно з офіційною інформацією Всесвітньої організації охорони здоров’я тварин (OIE) та Європейського Союзу (через систему нотифікації хвороб тварин – ADNS) на територіях європейських держав, зокрема Королівства Данії, Федеративної Республіки Німеччини, Сполученого Королівства Великої Британії та Північної Ірландії, Королівства Нідерланди, Королівства Швеції зареєстровані випадки на високопатогенний грип птиці.
19 Листопада, 2020 р., 16:48
Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області інформує про продовження моніторингу дотримання вимог карантину вихідного дня на території області продовж найближчих вихідних – 21-22 листопада. Мобільні робочі групи із залученням працівників Національної поліції та представників органів місцевого самоврядування перевірятимуть заклади громадського харчування, магазини, торговельні та розважальні центри, ринки та інші суб’єкти господарювання, діяльність яких на вихідні дні регламентована змінами до постанови Кабінету Міністрів України від 22.07.2020 р. № 641 «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», що стосуються посилення протиепідемічних заходів.
19 Листопада, 2020 р., 12:48
Із засобів масової інформації стало відомо, що невдовзі в Івано-Франківську буде проводитись новорічний та різдвяний ярмарок.
18 Листопада, 2020 р., 08:51
Відповідно листа Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів та за інформацією Всесвітньої організації охорони здоров’я тварин (ОІЕ), враховуючи значне поширення інфекції SARS CoV-2 серед людей, існує можливість зараження деяких тварин при тісному контакті з інфікованими людьми. У собак, котячих (домашні коти, тигр), норок та тхорів після тісного контакту з інфікованими людьми (або людьми, які підозрюються на зараження SARS-CoV-2) було лабораторно підтверджено наявність SARS-CoV-2.
18 Листопада, 2020 р., 08:42
Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області повідомляє, що Громадська спілка ДЖИ-ЕФ ЕС-АЙ Україна створює проект забезпечення Е-mail надсилання повідомлень RASFF до відповідних суб’єктів господарювання.
17 Листопада, 2020 р., 10:52
Щиро дякуємо Засновнику Дзвиняцької об’єднаної територіальної громади, Миколі Степановичу Волочію, за сумлінну працю на благо громади, за атмосферу, яку Ви створили у колективі, надійне плече, лише найкращі поради, довіру та розуміння. Дякуємо за роботу, шановний Миколо Степановичу!!!
16 Листопада, 2020 р., 15:23
Минулими вихідними спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області моніторили дотримання карантину вихідного дня на території краю. Для проведення моніторингу було створено 48 робочих груп із залученням працівників Національної поліції та органів місцевого самоврядування.
16 Листопада, 2020 р., 11:28
Станом на 16 листопада заборгованість мешканців Прикарпаття перед ТОВ «Івано-Франківськгаз Збут» за спожитий газ складає 436,24 млн грн. У порівнянні з вереснем ця цифра зросла на 87,9 млн грн.
16 Листопада, 2020 р., 11:12
До Головного управління Держпродспоживслужби в Івано- Франківській області надійшло інформаційне повідомлення системи швидкого оповіщення щодо харчових продуктів та кормів (RASFF) від 09.11.2020 р. № 2020.4474-fup38 стосовно виявлення Listeria monocytogenes (presence/25g) у сирі козячому, що експортувався з Нідерландів (виробник: Bettinehoeve BV, Etten Leur) до країн – членів ЄС та до України (отримувач: ТОВ «Дейрі Смарт Трейдінг», вул. Підвисоцького 6В, м. Київ, 01103).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь