Дзвиняцька територіальна громада

Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

І ми отримали «скриньку здоров’я» від європейських донорів!

Дата: 12.06.2020 18:58
Кількість переглядів: 1164

Дзвиняцька громада отримала «скриньку здоров’я» від європейських донорів. Набори наповнені найнеобхіднішим – захисниим рукавичками, масками і респіраторами, окулярами та халатами, безконтактними термометрами, дезінфікуючими засобами. Усі товари сертифіковані відповідно до українських та міжнародних стандартів.

Громада отримала гуманітарну допомогу у рамках проєкту Міжнародного благодійного фонду «Карітас України» (https://www.facebook.com/pages/Caritas-Ukraine/619412218397744) «Підтримка об’єднаних територіальних громад у боротьбі з пандемією COVID-19» за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» https://www.facebook.com/ulead.if. Такий комплект захисних засобів допоможе медичним працівникам залишатися в безпеці та підтримувати здоров’я мешканців громади.
«Скринька здоров’я» стане важливою підтримкою у цей непростий час. У набір входять дуже потрібні у цей непростий час засоби. Дякуємо за підтримку, переконані, що спільними зусиллями ми подолаємо усі негаразди! Медичні працівники щиро вдячні за пакунки!
Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь