Дзвиняцька територіальна громада

Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

І ми отримали «скриньку здоров’я» від європейських донорів!

Дата: 12.06.2020 18:58
Кількість переглядів: 1212

Дзвиняцька громада отримала «скриньку здоров’я» від європейських донорів. Набори наповнені найнеобхіднішим – захисниим рукавичками, масками і респіраторами, окулярами та халатами, безконтактними термометрами, дезінфікуючими засобами. Усі товари сертифіковані відповідно до українських та міжнародних стандартів.

Громада отримала гуманітарну допомогу у рамках проєкту Міжнародного благодійного фонду «Карітас України» (https://www.facebook.com/pages/Caritas-Ukraine/619412218397744) «Підтримка об’єднаних територіальних громад у боротьбі з пандемією COVID-19» за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» https://www.facebook.com/ulead.if. Такий комплект захисних засобів допоможе медичним працівникам залишатися в безпеці та підтримувати здоров’я мешканців громади.
«Скринька здоров’я» стане важливою підтримкою у цей непростий час. У набір входять дуже потрібні у цей непростий час засоби. Дякуємо за підтримку, переконані, що спільними зусиллями ми подолаємо усі негаразди! Медичні працівники щиро вдячні за пакунки!
Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь