Дзвиняцька територіальна громада

Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Звіт депутата Дзвиняцької сільської ради ОТГ Саїва Сергія Степановича, обраного на виборчому окрузі № 7, за 2019 рік.

Дата: 03.06.2020 15:24
Кількість переглядів: 1305

Фото без опису
 

Звіт

депутата Саїва Сергія Степановича,

виборчий округ  7

Відповідно до статті 16 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад» представляю свій звіт як депутат Дзвиняцької сільської ради VII скликання  за 2019 рік.

Доброго дня, шановна громадо!
Депутат сільської ради – це, перш за все, представник інтересів територіальної громади, який бере активну участь у здійсненні місцевого самоврядування та робить все можливе
, аби покращити життя конкретних громадян. Тому основним завданням у здійсненні депутатської діяльності вважаю забезпечення своєчасного, обґрунтованого вирішення звернень і внесення своїх пропозицій щодо їх вирішення.

За звітний період брав участь у сесіях сільської ради; вів прийом жителів громади (через професійну зайнятість переважно в телефонному режимі, за допомогою електронного листування та під час зустрічей), подав три депутатські запити на письмові звернення виборців, в т. ч. колективні. Жодне звернення, усне або письмове, не лишилося поза увагою і підлягало нагальному вирішенню.

Як голова постійної комісії з питань земельних відносин, планування території, будівництва, благоустрою, комунальної власності, житлово-комунального господарства та інфраструктури брав участь у її засіданнях, у затвердженні бюджету сільської ради на 2019, 2020 рік та затвердженні плану соціально-економічного розвитку територіальної громади на період 2018-2020 р.

На сесіях неодноразово порушував питання щодо залучення інвестицій та сплати податків до бюджету сільської ради.

Спільно з сільським головою в період з 2017-2019 року виготовили проектно-кошторисну документацію та здійснили капітальний    ремонт    вул.    Сагайдачного, поточний ремонт та освітлення окремих ділянок вул. Шевченка. 

Як начальник Управління ДМС України в Івано-Франківській області у співпраці з сільським головою,  сприяв вирішенню  питання відкриття ЦНАПУ у Дзвиняцькій ОТГ.

Дієво підтримав ініціативу ( надав консультації) створення сприятливих умов для економічного розвитку громади шляхом будівництва сонячних електростанцій потужністю 120 кВт на дахах комунальних закладів громади.

Оскільки  на території мого виборчого округу знаходиться Дзвиняцький ліцей, то найбільше моя робота спрямована на залучення коштів у його розвиток як сучасного закладу освіти – освітянського, культурного та спортивного осередку громади. За мого клопотання було придбано сучасний комп’ютерний клас, здійснено  капітальний ремонт приміщень ліцею, придбання меблів в комп’ютерний клас для початкової школи, впорядковано волейбольний майданчик.

Щиро дякую Вам за небайдужість та допомогу! Впевнений, що в нас попереду багато звершень та перемог.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь