Дзвиняцька територіальна громада

Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Зі святом останнього дзвоника!!!

Дата: 29.05.2020 15:27
Кількість переглядів: 1129


 

Цьогоріч лунає особливий, карантинний останній дзвоник… Та не менш значимий для учнів, особливо випускників, перед якими стелиться дорога у незвідане самостійне майбутнє.

Дорогі випускники, щиро бажаю вам, нехай цей фініш стане для вас стартом нових вершин, грандіозних планів, щасливого студентства, правильного вибору й необмежених можливостей! Успішної вам, легкої життєвої дороги зі збереженням у серці світлої пам’яті про щасливі шкільні роки!

Дорогі учні, ті, які повернуться за шкільні парти у вересні. Нехай це літо потішить вас гарним відпочинком, новими враженнями та звершеннями!

Шановні вчителі, щира подяка вам за те, що в абсолютно нестандартних умовах ви проявили адаптивність, вкотре підтвердили професіоналізм та створили умови для якісного здобування освіти в режимі карантину. Ви гідно, професійно закінчили ускладнений карантином навчальний рік!

Віддаю належне нашим батькам, які в доволі непростих умовах ефективно співпрацювали зі своїми дітками та педагогами, з розумінням поставились до ситуації та стали надійною підтримкою як для власних дітей, так і для вчителів. Шана й подяка вам, батьки!

Щиро бажаю всім, хай це літо не буде особливим, хай буде стандартним – з яскравим сонечком, активним відпочинком, цікавими знайомствами та бесідами, подорожами й новими відкриттями!

Нехай у цьому році останній дзвоник пролунає у кожному серці, адже усі ми родом з дитинства. У вересні усі гайда до навчання, щиро вірю, що у стандартному режимі, адже школа вже зовсім скучила за своїми учнями!!!

Зі святом останнього дзвоника, друзі, святом щасливим та щемливим водночас…  

З повагою сільський голова ОТГ

Микола Волочій


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь