Дзвиняцька територіальна громада

Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

ЗВІТ депутата Дзвиняцької сільської ради ОТГ VII демократичного скликання Максиміва Василя Івановича (виборчий округ № 1) про депутатську діяльність у 2019 році

Дата: 17.06.2020 15:08
Кількість переглядів: 1117

Фото без опису

Доброго дня, шановна громадо!

Під час здійснення своїх депутатських повноважень керувався Конституцією України, законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про статус депутатів місцевих рад», іншими державними нормативно-правовими актами та регламентом сільської ради. Працюю секретарем Дзвиняцької сільської ради ОТГ та згідно рішення сесії Дзвиняцької сільської ради ОТГ доручено здійснювати  повноваження секретаря виконавчого комітету сільської ради ОТГ.

Протягом 2019 року підготовлено та проведено дванадцять засідань виконавчого комітету, на яких було розглянуто 90 питань, у тому числі 86 заяв громадян, та прийнято відповідні рішення.

Протягом 2019 року підготовлено та проведено 6 пленарних засідань сесій Дзвиняцької сільської ради ОТГ,  на яких було розглянуто 273 питання, а саме: розроблено та затверджено 22 положення, програми та заходи, затверджено стратегію розвитку громади, підготовлено до розгляду та прийнято рішення по 187 заявах громадян.

Протягом звітного періоду постійно відвідував сесії сільської ради та засідання  виконкому. Брав участь у підготовці та обговоренні  нагальних питань. При ухваленні рішень завжди враховував  думку виборців і користь від цих рішень для життєдіяльності сіл громади, захист інтересів громадян та виконання доручень виборців у межах моїх депутатських повноважень.

Як  керівник і депутат сільської ради я всебічно сприяю розвитку соціальної  сфери в селах громади, зокрема закладів освіти та культури.  Постійно підтримую зв’язки з виборцями. У 2019 році до мене зверталися з усними зверненнями з питань надання матеріальної допомоги на лікування, вирішення земельних питань, складання актів обстеження матеріально – побутових умов, оформлення субсидій на тверде паливо. У міру моїх можливостей  намагався надати допомогу або пояснення з питань соціального захисту, оформлення пенсій, субсидій та права власності на житлові будинки чи земельні ділянки.

Щодо прийому громадян, повідомляю, що мене можна знайти на робочому місці щодня і звернутись безперешкодно. Мій контактний номер телефону: (097) 960 28 32.

Друзі, робота депутата місцевої ради – безоплатна робота на совість, тому її принципами є порядність, вміння вислухати та почути, повага та соціальна відповідальність. Саме ними керуюсь у своїй роботі. Дякую за кворум довіри й завжди щиро допомагаю кожному, хто звертається до мене.

У непростий час пандемії від душі бажаю вам здоров’я. Бережіть себе та зберігайте спокій.

Дякую за увагу!!!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь