Дзвиняцька територіальна громада

Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Звіт депутата Дзвиняцької сільської ради ОТГ Констянтина Ярославовича Лецина, обраного на виборчому окрузі № 23, за 2019 рік.

Дата: 11.06.2020 16:54
Кількість переглядів: 1041

Фото без опису
 

Доброго здоров’я Вам, шановні односельчани!

Я, як депутат від округу № 23, здійснюючи свої повноваження, керувався Конституцією України, Законами України, Законом України «Про статус депутатів місцевих рад», регламентом Дзвиняцької сільської ради ОТГ, та іншими нормативними актами, що визначають порядок діяльності депутатів місцевих рад. Одержавши мандат довіри від громади , був рекомендований у постійну комісію з питань  прав людини, законності, правопорядку, депутатської діяльності і етики, регламенту.

Протягом 2019 року брав активну участь у сесіях Дзвиняцької сільської ради ОТГ, а також у засіданнях комісії в яку входжу.

За моїм сприянням на моєму окрузі частково було проведено ремонт вулиці Набережна і Грушевського, засипано щебнем найбільш проблемні ділянки вулиць. Під час обговорення питання щодо розподілу коштів інфраструктурної субвенції підтримав пропозицію використати дані гроші для ремонту дороги на місцеве кладовище та стадіону зі штучним покриттям. Також сприяв у встановленні автобусної зупинки в горішній частині села.

При зверненнях громадян старався допомогти, підказати, як вирішити ту чи іншу проблему. Здійснюючи депутатську діяльність, стараюся акцентувати увагу  не тільки на своєму окрузі, але і на громаді в цілому. Часто зустрічаюся зі своїми виборцями, де ми активно обговорюємо найболючіші питання нашого села.

Шановні односельчани! Цей непростий рік нам запам’ятається на все життя, тож бажаю Вам усім здоров’я, щоб Ви жили в достатку та мирі. Бережіть себе і рідних! Щиро дякую за підтримку і довіру!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь