Дзвиняцька територіальна громада

Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Уряд послаблює карантинні обмеження.

Дата: 21.05.2020 14:32
Кількість переглядів: 842

Фото без опису
Від сьогодні починається другий етап послаблення карантину (Постанова Кабміну № 392 https://www.kmu.gov.ua/npas/pro-vstanovlennya-karantinu-z-metoyu-zapobigannya-poshirennyu-na-teritoriyi-ukrayini-gostroyi-respiratornoyi-hvorobi-covid-19-sprichinenoyi-koronavirusom-sars-cov-i200520-392)
Це стосується тих регіонів, де епідеміологічні показники відповідають встановленим МОЗ критеріям щодо нових випадків захворювання на коронавірусну хворобу, кількості тестувань та наповненості ліжкомісць в лікарнях.
???? З 22 травня в регіонах почнуть працювати готелі без ресторанів, громадський і внутрішньообласний транспорт, а при дотриманні обмежень за кількістю учасників можна буде проводити релігійні і спортивні заходи без глядачів.
???? З 25 травня планується запуск метро за умови використання масок і респіраторів, відкриються дитячі садки, а з 1 червня за умови дотримання протиепідемічних вимог зможуть працювати фітнес-центри, відновиться діяльність закладів освіти в групах не більше 10 людей, будуть дозволені міжобласні перевезення і відновиться робота залізничного пасажирського транспорту.
???? З 10 червня зможуть відновити роботу в приміщеннях кафе і ресторани, відновиться діяльність установ культури і повноцінна робота готелів і хостелів.
???? З 15 червня заплановано відновлення авіаперельотів.
Послаблення протиепідемічних заходів застосовується та припиняється на території регіону на підставі рішення регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яке приймається з урахуванням оцінки епідемічної ситуації та наявності в регіоні ознак для послаблення протиепідемічних заходів, визначених постановою. Як повідомив очільник МОЗ Максим Степанов, станом на 18 травня ситуація з захворюванням на COVID-19 у кількох західних областях (зокрема, Чернівецькій, Волинській, Рівненській) не дозволяла перейти до чергового етапу пом’якшення карантину. (https://www.facebook.com/moz.ukr/photos/a.300751836754595/1541330432696723/?type=3&theater)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь