Дзвиняцька територіальна громада

Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Новини

Дата: від до Скинути
08 Лютого, 2022 р., 14:37
На розгляді парламентських комітетів знаходяться взаємопов’язані проєкти законів України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів щодо зменшення навантаження на фонд оплати праці» №6548 від 25.01.2022 та «Про внесення змін до Бюджетного кодексу України у зв’язку із прийняттям закону щодо зменшення податкового навантаження на фонд оплати праці» №6549 від 25.01.2022 (автори народні депутати: Я.Железняк, К.Рудик, Л.Василенко, І.Совсун, А.Осадчук, О.Макаров, Р.Костенко).
07 Лютого, 2022 р., 16:16
Друзі, раді повідомити, що проект «Облаштування тренажерної зали «Дух КАРПАТ» перебуває на фінальній стадії реалізації. Нагадуємо, що "Проєкт реалізується у рамках Програми підтримки ініціатив місцевих карпатських громад, яка реалізується Асоціацією „Єврорегіон Карпати - Україна” та фінансується за кошти обласних бюджетів Львівської, Закарпатської, Івано-Франківської і Чернівецької областей.”
05 Лютого, 2022 р., 13:15
Вітаємо з днем народження! Бажаємо, щоб все життя було сповнене радості, щастя, здоров’я, усмішок, любові і приємних сюрпризів. Нехай удача стане невід’ємним супутником, а у всіх починаннях завжди супроводжує тільки успіх. Більше сили, почуттів і сміливості, щоб збувалися навіть самі незвичайні бажання!
03 Лютого, 2022 р., 14:03
Запропонована Урядом Японії програма фінансової допомоги для проектів розвитку призначається для задоволення різноманітних потреб країн, що перебувають у стані розвитку. Ця програма, яка також відома як «програма Кусаноне», сприяє проектам, що пропонуються різними організаціями, як неурядовими організаціями, так і місцевими державними організаціями. Програма Кусаноне набула високого рейтингу завдяки тому, що вона забезпечує гнучке та швидке сприяння основним проектам розвитку.
01 Лютого, 2022 р., 16:30
Нагадуємо, що ЦНАП в с. Дзвиняч надає послуги: оформлення паспорта громадянина України у вигляді ID-картки
29 Січня, 2022 р., 11:07
104 роки тому на станції Крути, що у Чернігівській області, кілька сотень українських юнаків вступили у смертельний двобій з російсько-більшовицькою ордою, яка переважала і в живій силі, і в озброєнні.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь