Дзвиняцька територіальна громада

Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Новини

Дата: від до Скинути
09 Грудня, 2021 р., 16:56
Першим відділом Івано-Франківського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки (селище Богородчани) проводиться активний відбір на військову службу за контрактом осіб рядового, сержантського та старшинського складу у Збройні Сили України.
09 Грудня, 2021 р., 12:58
Прийміть найщиріші вітання з ювілеєм! Хочеться щиро Вам побажати життєрадісних і довгих років життя, повних міцного здоров'я, сімейного щастя та особистих гараздів. Нехай Вас оминуть всі печалі й біди. Нехай завжди буде свято у Вашому домі, а поруч будуть улюблені люди й близькі друзі.
09 Грудня, 2021 р., 10:48
Продовжуючи цифрове реформування нашої держави та з метою вільного і безперешкодного доступу громадян до інформації, яка стосується найважливішого багатства нашої держави – землі, урядом введено в дію пілотний проект під назвою «Державний аграрний реєстр».   
06 Грудня, 2021 р., 14:17
Сьогодні вітаємо нашу гордість і найцінніше багатство України – всіх її військовослужбовців З ДНЕМ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ. Це кращі сини й доньки України, подвиг яких навічно залишиться у пам’яті нашого народу! Дякуємо за доблесну службу всім військовослужбовцям, учасникам АТО, ветеранам, воїнам запасу, батькам та матерям солдатів. Ви – наші захисники, надія і опора. Ви – хранителі спокою та мирного неба над головою. Прийміть вітання з найкращими побажаннями: міцного здоров'я вам, світлого настрою, успіхів та перемог на всіх фронтах!
05 Грудня, 2021 р., 11:38
5 грудня Україна та весь світ відзначають День волонтера.
01 Грудня, 2021 р., 12:52
З сьогоднішнього дня було збільшено мінімальний розмір витрат на здійснення медичного і стороннього догляду за потерпілими на виробництві, які у повному обсязі компенсує Фонд соціального страхування України.
30 Листопада, 2021 р., 13:41
 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь