Дзвиняцька територіальна громада

Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Новини

Дата: від до Скинути
14 Жовтня, 2021 р., 18:31
З метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України та належного відзначення Дня захисників та захисниць України,сьогодні у Дзвинячі на Криївці Марка Боєслава відбулася панахида та віче «Благословенна та держава,що має відданих синів».Також після цих заходів,був вперше проведений мистецький фестиваль патріотичної пісні  «З Україною в серці» за участю творчих колективів Дзвиняцької ТГ. Хочемо щиро подякувати всім,хто прийшов вшанувати світлу пам’ять героїв,які полягли за незалежність і свободу України.
14 Жовтня, 2021 р., 09:35
Вітаємо Вас з двома величними святами - Покрова Пресвятої Богородиці та Днем українських захисників та захисниць.
08 Жовтня, 2021 р., 15:27
Дорогі наші юристи, правознавці, дозвольте від щирого серця привітати Вас з вашим професійним святом – з Днем Юриста! Справа, яку ви обрали своєю дорогою, дуже важлива, відповідальна і непростий і необхідна. Завдяки вам, ми можемо спати спокійно, знаючи, що є люди, які зможуть захистити наші права і відстояти наші інтереси! У цей чудовий і урочистий час, дозвольте побажати вам грандіозного успіху в ваших кар’єрах. Щоб ви любили свою роботу, розвивалися в цьому напрямку, і росли над самими собою. Бажаємо вам величезної удачі. Бажаємо цілеспрямованості, спокою, ясної голови і здорового тіла, терпіння і кмітливості. Все це вкрай важливо для вашої професії. Нехай Вас поважають і начальство і клієнти. Бажаємо Вам забезпеченого і цікавого життя.
07 Жовтня, 2021 р., 09:40
04 Жовтня, 2021 р., 13:59
Найголовніше в житті кожного з нас – здоров'я, тож  бажаємо, щоб Ви та Ваші рідні завжди були здорові. Решта все додасться, адже воно залежить тільки від Вас. Нехай Господь оберігає від негараздів, а Матінка Божа буде Вашою помічницею в усіх починаннях. Завжди сміливо йдіть вперед, до своїх цілей! З Днем народження! З повагою, Сільський голова та колектив Дзвиняцької сільської ради ТГ!
01 Жовтня, 2021 р., 10:09
Професія вчителя в усі часи була і залишається поважною та надзвичайно важливою. Адже саме ваша праця закладає підвалини особистості кожного з нас, вводить у неосяжний світ знань. Досягаючи життєвих чи професійних перемог, ми завжди завдячуємо тим, хто нас навчав.Ваша місія є визначальною для держави - саме педагог щоденно формує людину та суспільство майбутнього, навчає жити, мислити, любити Батьківщину.
30 Вересня, 2021 р., 13:12
Газові ф’ючерси продовжують зростати у ціні та перетнули позначку у 1160,55 долара за тисячу кубометрів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь