Дзвиняцька територіальна громада

Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Новини

Дата: від до Скинути
13 Січня, 2022 р., 14:05
Вітаємо Вас зі святом, днем народження. Бажаємо Вам величезного щастя та міцного здоров’я. Нехай робота приносить Вам ще довгі роки натхнення. Нехай Ваш досвід допомагає молоді. Бажаємо Вам завжди бути впевненою в собі, любити і бути любимою. Нехай Вас радують хороші новини. Будьте завжди в чудовому настрої, залишатися молодою і енергійною. Живіть сто років, не знаючи ніяких бід.
12 Січня, 2022 р., 10:10
Вітаємо Вас з днем народження, бажаємо від усього нашого колективу успіху у всіх життєвих сферах, гармонійних стосунків у сім’ї, жіночого щастя, особистого зростання, здійснення найзаповітніших бажань і відсутності перешкод на шляху до намічених цілей.
10 Січня, 2022 р., 09:57
Щиро вітаємо Вас з днем народження! Бажаємо завжди залишатися такою ж молодою, доглянутою і приємною жінкою! Нехай у вас завжди буде відмінний настрій, здорові ви і ваші рідні та близькі! Любові вам і теплих стосунків у сім’ї, поваги і обожнювання від колег і друзів! Нехай робота йде на лад, життя б’є ключем, будні не будуть сірими, а вільні дні — яскравими і незабутніми!
06 Січня, 2022 р., 17:21
Дорогі жителі громади. Довкола витає особливий дух - дух Різдва. Різдво Христове нагадує кожному з нас про милостиву любов Бога. Ц Тому, у сьогоднішній Святвечір , насамперед, піднесімо до неба молитовну подяку за прожитий рік, за те, що Всевишній не випускав нас зі своєї опіки.
30 Грудня, 2021 р., 12:28
Сердечно вітаємо з Днем народження! Нехай кожен Ваш день буде сповнений радістю, посмішками та чудовими емоціями! Гарного настрою, натхнення, наснаги, творчих злетів, потужних звершень, добробуту, оптимізму і миру! Нехай множаться й збуваються мрії та бажання! Нехай кожен день буде значущим, яскравим й результативним!
22 Грудня, 2021 р., 17:34
ЗВІТ ПРО РОБОТУ ГОЛОВИ ТА ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ ДЗВИНЯЦЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ ЗА 2021 рік

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь