Дзвиняцька територіальна громада

Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Новини

Дата: від до Скинути
10 Січня, 2022 р., 09:57
Щиро вітаємо Вас з днем народження! Бажаємо завжди залишатися такою ж молодою, доглянутою і приємною жінкою! Нехай у вас завжди буде відмінний настрій, здорові ви і ваші рідні та близькі! Любові вам і теплих стосунків у сім’ї, поваги і обожнювання від колег і друзів! Нехай робота йде на лад, життя б’є ключем, будні не будуть сірими, а вільні дні — яскравими і незабутніми!
06 Січня, 2022 р., 17:21
Дорогі жителі громади. Довкола витає особливий дух - дух Різдва. Різдво Христове нагадує кожному з нас про милостиву любов Бога. Ц Тому, у сьогоднішній Святвечір , насамперед, піднесімо до неба молитовну подяку за прожитий рік, за те, що Всевишній не випускав нас зі своєї опіки.
30 Грудня, 2021 р., 12:28
Сердечно вітаємо з Днем народження! Нехай кожен Ваш день буде сповнений радістю, посмішками та чудовими емоціями! Гарного настрою, натхнення, наснаги, творчих злетів, потужних звершень, добробуту, оптимізму і миру! Нехай множаться й збуваються мрії та бажання! Нехай кожен день буде значущим, яскравим й результативним!
22 Грудня, 2021 р., 17:34
ЗВІТ ПРО РОБОТУ ГОЛОВИ ТА ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ ДЗВИНЯЦЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ ЗА 2021 рік
17 Грудня, 2021 р., 15:39
                                 
17 Грудня, 2021 р., 13:11
У четвер 23.12.2021 р. буде проводитись вивіз сміття . Увага! Оплата за послугу здійснюватиметься на місці. Вартість звичайного (стандартного) мішка – 15 гривень, вартість великого мішка – 25 гривень. Сміття має бути у мішках, які мають бути зав’язані (не сміттєві пакети!).
16 Грудня, 2021 р., 16:45
Прийміть найщиріші побажання!  Хочеться щиро Вам побажати життєрадісних і довгих років життя, повних міцного здоров'я, сімейного щастя та особистих гараздів.  Міцного вам здоров'я, особистого щастя, невичерпної енергії і наснаги у всіх справах. Хай у вашому домі завжди панують мир і злагода, у серці – доброта, а у справах – мудрість та виваженість. Нехай доля і надалі буде прихильною до вас, даруючи радість життя, незрадливу удачу, вірних і надійних друзів!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь