Дзвиняцька територіальна громада

Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Новини

Дата: від до Скинути
24 Лютого, 2022 р., 11:18
Можливі укриття на території Дзвиняцької територіальної громади:
24 Лютого, 2022 р., 06:56
В  Україні розпочалася повномасштабна війна. Вводять воєнний стан по всій території !!!
24 Лютого, 2022 р., 06:50
В Україні створили брошуру з практичними порадами, як діяти у разі надзвичайної ситуації або війни
23 Лютого, 2022 р., 16:48
Оголошення!!!
22 Лютого, 2022 р., 16:49
https://rada.info/upload/users_files/04357101/d561fce7b6030215c0ebe1548013d22a.pdf
22 Лютого, 2022 р., 13:48
Дзвиняцька сільська рада, виконавчий  комітет та сільський голова Ганна Вітюк висловлюють щирі співчуття родині з приводу передчасної смерті вчительки початкових класів Луквицької гімназії Гоцанюк Галини Степанівни.У цей скорботний час хай Господь дає родині та близьким сили перенести біль непоправної втрати. Нехай добрий, світлий спомин про Галину Степанівну назавжди залишиться у серцях усіх, хто її знали, любили та шанували. Вічна їй пам'ять!
22 Лютого, 2022 р., 12:28
22 лютого 1952 р. в урочищі Хубена біля с. Дзвиняч Станіславівської (нині — Івано-Франківської) області під час планової чекістсько-військової операції з розшуку учасників українського підпілля одна з військових груп Управління МҐБ у Станіславівській області вийшла на бункер з відкритим люком, з якого підпільники вели спостереження за місцевістю. Підпільники пізно помітили військовослужбовців, які підходили до бункера, і, не маючи можливості втекти, відкрили вогонь та поранили одного з солдатів. Бункер одразу ж був оточений та блокований з усіх боків. Підпільники викинули кілька гранат, спалили та порвали чимало документів, а потім, не бажаючи здаватися живими, застрелились. Із бункера було витягнуто тіла семи вбитих підпільників ОУН, у одному з них був упізнаний відомий поет Михайло Дяченко — ‘Марко Боєслав’.
20 Лютого, 2022 р., 12:44
Революція Гідності стала переломним моментом у новітній історії нашої держави. Її події змінили всіх нас. Уже минуло шість років, а спогади настільки яскраві, наче це було вчора. У День Героїв Небесної Сотні ми маємо віддати шану тим, хто пожертвував найціннішим заради нашого майбутнього. Героями Небесної Сотні стали 107 загиблих. Вони різні за віком, статтю, освітою, з різних куточків України та з-за кордону. Серед них були успішні підприємці й пенсіонери. Найстаршому – Іванові Наконечному – виповнилося 82 роки, а наймолодшому – Назарієві Войтовичу – лише 17. Євромайдан увійшов в історію України як символ і взірець жертовності, патріотизму та героїзму. Він укотре підтвердив те, що у найкритичніші та найважливіші періоди нашої історії знайдуться герої, ладні пожертвувати власним життям заради майбутнього України як незалежної демократичної держави. Саме на 20 лютого припадає пік розстрілів Героїв Небесної Сотні у центрі Києва. Цього дня у середмісті столиці загинуло та отримало смертельні поранення 48 осіб. Герої не вмирають! Так ми говоримо про тих, хто віддав своє життя за Україну, за гідне буття українців, за кращу долю своїх дітей та онуків, усіх наступних поколінь. І, звичайно, вони вічно житимуть у наших серцях, у нашій пам'яті! ВІЧНА СЛАВА ГЕРОЯМ НЕБЕСНОЇ СОТНІ!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь