Дзвиняцька територіальна громада

Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Новини

Дата: від до Скинути
28 Квітня, 2022 р., 11:43
Протягом навчання учасники щодня будуть отримувати завдання та навчальні матеріали, які допоможуть подолати мовний бар’єр, візьмуть участь у вебінарах та розмовних клубах у своєму місті та селі.
28 Квітня, 2022 р., 11:03
У зв'язку з військовою агресією Російської Федерації проти України Президент України Указом від 24.02.2022 р. № 2102-IX запровадив воєнний стан із 24 лютого 2022 року. В зв’язку з такою ситуацією низка «сплячих» законодавчих норм знайшли своє практичне застосування, зокрема поняття «трудова повинність».
26 Квітня, 2022 р., 12:04
У цей день у 1986 р. на Чорнобильській атомній електростанції стався вибух, який спричинив соціально-екологічну катастрофу глобальних масштабів. Чорнобиль… Слово це стало символом горя і страждання, покинутих домівок. Минуло 36 років від того дня, коли Україну спіткала страшна трагедія – техногенно-екологічна катастрофа, спричинена вибухом реактора четвертого енергоблоку Чорнобильської атомної електростанції, яка нанесла непоправної шкоди довкіллю та здоров’ю людей. Якби не подвиг простих людей, які ризикуючи власним життям і здоров’ям, врятували нас від подальшого поширення радіації, то важко навіть спрогнозувати повні масштаби трагедії не лише для України, а й всього світу. Сьогодні ми висловлюємо щирі слова подяки  та засвідчуємо свою шану за героїзм та самовідданість нашим землякам та всім ліквідаторам страшної аварії. Адже ціною власного життя та здоров'я без вагань та роздумів, ви ліквідовували наслідки аварії на Чорнобильській АЕС. Усвідомлюючи всю складність ситуації, ви, нехтуючи власною безпекою, ступили назустріч неприборканому смертоносному лиху, щоб зберегти життя мільйонів людей не лише у нашій державі, а й на всій планеті. Низький уклін вам та ВІЧНА СЛАВА ГЕРОЯМ!!!!  
24 Квітня, 2022 р., 01:31
Знову прийшло до нас велике християнське свято – Великдень. Українці традиційно зустрічають його освяченням пасок та крашанок. В ці дні радіють і діти, і дорослі, бо воскрес із мертвих наш Спаситель Ісус Христос. З нагоди такої події хочу привітати усіх жителів громади і побажати , щоб радість не оминала нас, щоб здоров’я було і достаток сповна, а мир і благодать оселились назавжди.
15 Квітня, 2022 р., 09:28
Відповідно до ст. 12 Закону  «Про організацію трудових відносин в умовах воєнного стану», у період дії воєнного стану щорічна основна оплачувана відпустка надається працівникам тривалістю 24 календарних дні, а максимальний термін відпустки без збереження заробітної плати на період воєнного стану не обмежений.  
13 Квітня, 2022 р., 16:22
Шановні мешканці Донецької та Луганської областей, якщо Ви чи Ваші близькі стали свідками (потерпілими) від злочинної діяльності окупаційних військ збройних сил російської федерації або підконтрольних їм териростичних організацій "л/днр" та бажаєте надати свідчення з приводу вказаних обставин просимо Вас звертатись через можливості "WhatsApp", "Viber", "Telegram" та "Signal":

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь