Дзвиняцька територіальна громада

Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Новини

Дата: від до Скинути
14 Червня, 2022 р., 14:16
155 наборів харчових продуктів надала Всеукраїнська благодійна організація "Турбота про літніх в Україні", яка працює в партнерстві з HelpAge International.
13 Червня, 2022 р., 11:30
Служба порятунку закликає вас суворо дотримуватися правил пожежної безпеки та не провокувати пожежі в природних екосистемах. Перш за все, не слід випалювати суху траву та сміття на присадибних ділянках, розводити відкритий вогонь поруч із господарчими будівлями, а також залишати недопалки та сірники на сухій трав’янистій підстилці.
13 Червня, 2022 р., 09:23
Вітаємо всіх із закінченням цього нелегкого навчального року. Бажаємо миру нашій Україні, щасливого дитинства, шкільних років та чудових літніх канікул – дітям, терпіння і віри всім дорослим аби пережити ці складні часи. Віримо, що настане день, коли всі ви зберетеся зі своїм класом офлайн, запросите вчителів і подякуєте одне одному за вірну дружбу, щиру підтримку, здобуті знання та гідно пройдений навчальний рік. Україна – сильна, Україна – непереможна! Слава нашій землі та українським захисникам!
12 Червня, 2022 р., 11:52
 У цей день нехай ваші думки будуть чистими та добрими, а душа відкрита для допомоги та співчуття. Бажаємо вам миру у вашому домі, ніжної любові та спокою, що прикрашає ваше повсякденне життя з її побутовими справами. Нехай Свята Трійця оберігає вас від усіх негараздів і робить чистим небо над вашою головою!
06 Червня, 2022 р., 13:08
Дзвиняцька сільська рада вітає журналістів з професійним святом!
01 Червня, 2022 р., 13:20
Бо вся країна стоїть одним фронтом за те, щоб побороти загарбника та захистити наше найцінніше. Щоб спочатку повернути на вулиці всієї України щирий дитячий сміх. Сьогодні ми всі єдині й разом боронимо Україну, щоб наступні покоління українців не чули вибухів і не бачили ракет. Цей день нам нагадує про те, що діти не мають гинути. Вони мають вчитися та гратися, а не ховатися від обстрілів чи тікати з домівок. Висловлюємо підтримку всім дітям, які втратили рідних. Тим, хто отримав поранення, фізичну або душевну травму, зичемо швидкого одужання. Захистити наших дітей – особливе завдання. Адже вони – це майбутнє України. Ми обов’язково повернемо їм мир та нормальне дитинтство. А тоді – права дітей на творчість, освіту, мрії та гідне життя!”

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь