Дзвиняцька територіальна громада

Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Шановні жителі Дзвиняцької громади!

Дата: 28.07.2022 10:38
Кількість переглядів: 1807

Сьогодні, 28 липня ми вперше відзначаємо День Української Державності.

Українська Державність означає тисячолітню історію багатомільйонного народу, десятків поколінь зі своєю рідною мовою, звичаями, традиціями, культурою, своїм військом, церквою і зі своїми героями.

Великі Київські князі, славетні гетьмани… Усе це наша державність. І жалюгідними є будь-які спроби москви вкрасти у нас якийсь історичний період чи історичну постать.

Ми були, є і будемо, попри будь-які намагання ворога привласнити нашу історію, окупувати наші землі, поневолити наш народ.

Наші воїни мужньо боронять Україну на фронті. Мільйони українців створили міцний народний тил. Невпинно і ефективно працює дипломатичний фронт.

Здається, у світі не залишилося жодної людини, яка б не чула про мужність, стійкість і незламність України та підступність, звірство, агресивність й тероризм росії. Дві протилежності добра і зла на планеті Земля.

Об’єднані як ніколи у захисті рідної землі та своєї державності, ми обов’язково переможемо путінську навалу та побудуємо сучасну величну європейську країну.

Це наш цивілізаційний вибір, і ми відстоїмо його у збройній боротьбі з московією та доб’ємось подальшого успішного розвитку УКРАЇНСЬКОЇ ДЕРЖАВИ.

Ми громадяни вільної країни і ніколи рабам не здолати нас, вільних людей!

Слава Україні!

З повагою, Дзвиняцький сільський голова

Ганна ВІТЮК та колектив сільської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь