Дзвиняцька територіальна громада

Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Шановні жителі Дзвиняцької громади!

Дата: 28.07.2022 10:38
Кількість переглядів: 1829

Фото без опису

Сьогодні, 28 липня ми вперше відзначаємо День Української Державності.

Українська Державність означає тисячолітню історію багатомільйонного народу, десятків поколінь зі своєю рідною мовою, звичаями, традиціями, культурою, своїм військом, церквою і зі своїми героями.

Великі Київські князі, славетні гетьмани… Усе це наша державність. І жалюгідними є будь-які спроби москви вкрасти у нас якийсь історичний період чи історичну постать.

Ми були, є і будемо, попри будь-які намагання ворога привласнити нашу історію, окупувати наші землі, поневолити наш народ.

Наші воїни мужньо боронять Україну на фронті. Мільйони українців створили міцний народний тил. Невпинно і ефективно працює дипломатичний фронт.

Здається, у світі не залишилося жодної людини, яка б не чула про мужність, стійкість і незламність України та підступність, звірство, агресивність й тероризм росії. Дві протилежності добра і зла на планеті Земля.

Об’єднані як ніколи у захисті рідної землі та своєї державності, ми обов’язково переможемо путінську навалу та побудуємо сучасну величну європейську країну.

Це наш цивілізаційний вибір, і ми відстоїмо його у збройній боротьбі з московією та доб’ємось подальшого успішного розвитку УКРАЇНСЬКОЇ ДЕРЖАВИ.

Ми громадяни вільної країни і ніколи рабам не здолати нас, вільних людей!

Слава Україні!

З повагою, Дзвиняцький сільський голова

Ганна ВІТЮК та колектив сільської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь