Дзвиняцька територіальна громада

Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Новини

Дата: від до Скинути
30 Липня, 2021 р., 09:48
З днем народження! Приємну, чуйну, надзвичайно відповідальну людину, щиросердно вітаємо з Днем народження. Бажаємо й надалі залишатися такою ж енергійною і невтомною, завзятою і неспокійною душею, щирою і турботливою, щедрою на добро. Хай життя щедро дарує Вам щастя, здоров’я, світлу радість та родинні гаразди на довгі роки.
30 Липня, 2021 р., 09:26
Торгівля людьми – здійснення з метою експлуатації вербування, перевезення, передачі, приховування чи отримання людей шляхом погрози силою або її застосування чи інших форм примусу, викрадення, шахрайства, обману, зловживання владою чи вразливістю стану або шляхом підкупу у вигляді платежів чи вигод для одержання згоди особи, яка контролює іншу особу. Таке визначення торгівлі людьми дає ”Протокол з попередження торгівлі людьми, особливо жінками і дітьми”, який доповнює Конвенцію ООН про боротьбу з транснаціональною організованою злочинністю.
23 Липня, 2021 р., 09:10
З днем народження! Нехай збуваються мрії, множаться можливості, успішно йдуть всі справи й вистачає сил і енергії для нових звершень! Міцного здоров'я, позитивного настрою, віри в себе і в успіх! Нехай кар'єрна драбина перетвориться в кар'єрний ліфт! Нехай мир і достаток будуть в домі. Щастя й доброї вдачі!
16 Липня, 2021 р., 10:54
У зв’язку із спекою все більше хочеться покинути квартиру й відправитися на природу, здебільшого до лісу або річки.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь