Дзвиняцька територіальна громада

Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Новини

Дата: від до Скинути
12 Вересня, 2021 р., 18:12
День пам'яті жертв фашизму - День пам'яті десятків мільйонів людей, які загинули в результаті гігантського, не людського експерименту. Це мільйони солдатів, яких фашистські лідери зіштовхнути один із одним, але ще більше - мирних жителів, які гинули під бомбами, в концтаборах, від хвороб і голоду (
07 Вересня, 2021 р., 09:08
17 березня 2021 року вступив в силу новий Закон України про посилення відповідальності за спалювання сухої трави, поживних залишків, луків, пасовищ, ділянок із степовою, водно-болотною та іншою природною рослинністю, рослинності або її залишків та опалого листя на землях сільськогосподарського призначення, у смугах відводу автомобільних доріг і залізниць, у парках, інших зелених насадженнях та газонів у населених пунктах та поза їх межами, а саме були внесені зміни в ст. 77 та 77/1 Кодексу України про адміністративні правопорушення.
05 Вересня, 2021 р., 15:12
Колего, з днем народження! Нехай збуваються мрії, множаться можливості, успішно йдуть всі справи й вистачає сил і енергії для нових звершень! Міцного здоров'я, позитивного настрою, віри в себе і в успіх! Нехай кар'єрна драбина перетвориться в кар'єрний ліфт! Нехай мир і достаток будуть в домі. Щастя і всього найкращого! З повагою, колектив Дзвиняцької сільської ради ТГ
25 Серпня, 2021 р., 12:45
Прийміть наші найщиріші побажання! Міцного вам здоров’я, особистого щастя, невичерпної енергії і наснаги у всіх справах. Хай у вашому домі завжди панують мир і злагода, у серці – доброта, а у справах – мудрість та виваженість. Нехай доля і надалі буде прихильною до вас, даруючи радість життя, незрадливу удачу, вірних і надійних друзів!
24 Серпня, 2021 р., 07:00
Шановні жителі! Сердечно вітаємо вас з ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ! Сьогодні наша країна святкує свій День Народження і ми, як громадяни України, пишаємося історією  нашого великого народу! ДЕНЬ НЕЗАЛЕЖНОСТІ - це не просто свято, це найважливіша подія в історії країни. Отож, нехай сьогодні в серці кожного українця грає рідний гімн, дівчата і хлопці красуються вишиванками, а на вулицях рідних міст і сіл розвивається гордо жовто-блакитний прапор.  Усім вам бажаємо міцного здоров'я, великого родинного щастя, миру, взаєморозуміння, злагоди і благополуччя. Нехай кожен день вашого життя буде наповнений радістю, теплом і новими здобутками, а ваші добрі справи нехай примножують славу РІДНОЇ КРАЇНИ!   ЗІ СВЯТОМ ТЕБЕ, УКРАЇНО! СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА! З повагою та шаною,  Сільський голова Ганна Вітюк, колектив Дзвиняцької сільської ради ТГ.  
18 Серпня, 2021 р., 14:58
Шановні жителі, у вівторок 24 серпня в селі Росільна відбудеться  турнір з міні-футболу серед команд Дзвиняцької териоріальної громади  присвячений Дню Незалежності України.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь