Дзвиняцька територіальна громада

Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Проект «Облаштування тренажерної зали «Дух КАРПАТ»

Дата: 07.02.2022 16:16
Кількість переглядів: 552

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуДрузі, раді повідомити, що проект «Облаштування тренажерної зали «Дух КАРПАТ» перебуває на фінальній стадії реалізації. Нагадуємо, що ??"Проєкт реалізується у рамках Програми підтримки ініціатив місцевих карпатських громад, яка реалізується Асоціацією „Єврорегіон Карпати - Україна” та фінансується за кошти обласних бюджетів Львівської, Закарпатської, Івано-Франківської і Чернівецької областей.”

Завдяки перемозі???? в конкурсному відборі наша громада отримала чудову нагоду створити ????????тренажерну залу на базі Дзвиняцького центру надання первинної медико-санітарної допомоги та наповнити її усім необхідним спортивним інвентарем.

???????????Відвідування тренажерної зали – один з ефективних способів зміцнити здоров'я, адже м'язове навантаження нормалізує обмін речовин і роботу гормональної системи. Також можна позбутися зайвої ваги, повернутися в форму, поліпшити фігуру.

Реалізацією даного проекту ми хочемо в повній мірі виконати запит мешканців громади у створенні спортивного осередку, «оживити» місцевий центр надання первинної медико-санітарної допомоги в приміщенні якого розташована тренажерна зала та ???????????басейн.

????????Передбачається поширення діяльності проєкту першочергово на село Дзвиняч та територію Дзвиняцької територіальної громади (села Космач, Росільна, Міжгір’я, Луквиця). Також передбачається співпраця в межах популяризації результатів проєкту з навколишніми громадами, які будуть зацікавлені у співпраці. В майбутньому ми прагнемо реформувати місцевий центр надання первинної медико-санітарної допомоги, створивши цілий комплекс для надання оздоровчих послуг нашим жителям та усім бажаючим.

Отож, хочемо щиро ????????подякувати Асоціації #Єврорегіон_Карпати_Україна за те, що повірили в нашу ідею і надали грантову підтримку для її реалізації (????250 000 грн.)

????????Дякуємо голові Дзвиняцької територіальної громади та депутатському корпусу за підтримку даної ініціативи та виділення коштів на співфінансування проекту (????155 000 грн.)

????Реалізації даного проекту потребувала дуже багато фізичних і інтелектуалних зусиль ,тому

????????дякуємо усій дружній команді, яка працювала над проектом:

Марія Висоцька, Петро Карабінович, Іван Загірняк, Неля Зіняк, Юра Гулей, Андрій Сікан, Інна Гоцуляк, Іванна Цьомко, Тетяна Фединяк, Олександр Василів, Генадій Федишин, Андрій Гринішак та багато інших людей, які залучались в процесі реалізації проекту.

Завдяки спільній та злагодженій роботі нам вдалося втілити все задумане!

????????Давайте всі разом скажемо ????спорту «ТАК», щоб в даній тренажерній залі дзвінко лунав ???? Дух КАРПАТ!

(офіційне відкриття незабаром)…до зустрічі????


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь