Дзвиняцька територіальна громада

Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Оголошення!!!

Дата: 18.03.2022 13:33
Кількість переглядів: 496

Фото без описуВідповідно до розпорядження № 45 від 13.03.20022 р. Івано-Франківської районної військової адміністрації, ЗУ "Про охорону атмосферного повітря", та Указу Президента від 24.02.2022 р.№64/2022 "Про введення воєнного стану в Україні"

Наразі в Україні діє воєнний стан й посилення заходів правового впливу обґрунтоване тим, що вогонь та задимлення, в умовах війни, екстрені служби можуть сприймати як фактор реальної загрози для населення, об’єктів і територій.

Відповідальність за спалювання сухої трави у воєнний час прирівнюється до диверсії, що спрямована на обмеження огляду місцевості військовими. Та як подання світлових сигналів збройним силам ворога.

До уваги жителів, які щороку спалюють гілки дерев та поросль у себе на городах та громадських просторах. Ці дії також є незаконними, цього року превентивних заходів більше не буде. Всі порушники будуть нести відповідальність. Органи правопорядку реагуватимуть жорстоко, відповідно до вимог закону, з урахуванням воєнного стану.

Пожежі на відкритому просторі відривають поліціянтів та рятувальників від виконання інших важливих функцій, пов’язаних з наданням допомоги громадянам та захистом Батьківщини від окупантів.

За такі дії передбачені не лише адміністративні та кримінальні покарання, наразі правоохоронці можуть застосовувати додаткові види відповідальності. Ймовірно, це будуть громадські важкі фізичні роботи на благо держави та армії!

Ворог знищив та спалив чимало українських будинків та землі. Сьогодні, як ніколи раніше ми маємо берегти те, що маємо й бути обережні з вогнем!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь