Дзвиняцька територіальна громада

Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Новини

Дата: від до Скинути
06 Вересня, 2023 р., 14:21
6-7 вересня 2023 року мешканці нашої громади мають можливість обговорити пропозицій, скарги та проблемні запитання із заступником начальника управління - начальник відділу ДГІДПЛ полковник поліції Вервейко О. А., представниками Нацполіції, Начальником відділу головної інспекції ГУНП в Івано-Франківській області, підполковником поліції Берладіним Сергієм Васильовичем та Старшим інспектором з особливих доручень відділу уповноважених з контролю за дотриманням прав людини в поліцейській діяльності (з дислокацією в Івано-Франківській області), управління дотримання прав людини Департаменту головної інспекції та дотримання прав людини Національної поліції України старшим лейтенантом поліції Кравецькою Марією Василівною.
04 Вересня, 2023 р., 16:08
На території Богородчанської, Сотвинської селищних рад та Старобогородчанської, Дзвиняцької сільських рад протягом другої декади вересня 2023 року буде проведена кампанія з пероральної імунізації диких м'ясоїдних тварин проти сказу (відповідно до Плану протиепізоотичних заходів з профілактики основних інфекційних і паразитарних хвороб тварин в області на 2023 рік). Приманки з вакциною розповсюджуватимуться шляхом наземного розподілу на узліссях, узбіччі доріг, річок, сільськогосподарських угідь, у лісах – на перехрестях доріг, на території вирубок. Кампанія буде проведена під контролем спеціалістів Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області. Примітка. Приманка з вакциною, яка розповсюджується, безпечна для людей і тварин, має вигляд невеликих брикетів розміром із сірникову коробку із запахом м’ясокісткового борошна. Прохання до жителів : при виявлені подібних приманок – не брати їх руками і не переносити з місць розкладання.
29 Серпня, 2023 р., 08:29
 Відповідно до постанови КМУ від 04.08.2023 № 812 «Про затвердження Типового положення про Раду з питань внутрішньо переміщених осіб», при Дзвиняцькій сільській раді планується створення Ради з питань внутрішньо переміщених осіб. Склад Ради утворюється у кількості 18 осіб, з яких чисельність представників органу, при якому утворено Раду, становить шість осіб, внутрішньо переміщених осіб - дев’ять осіб та представників громадських об’єднань, які провадять діяльність у сфері забезпечення та захисту прав внутрішньо переміщених осіб - три особи.
16 Серпня, 2023 р., 10:59
Фізичні особи, які мають у власності та/або користуванні (оренді, суборенді, емфітевзисі, постійному користуванні) земельні ділянки, що розташовані за межами населених пунктів та віднесені до сільськогосподарських угідь мають сплачувати мінімальне податкове зобов’язання. Зауважимо, що вперше мінімальне податкове зобов’язання визначається контролюючим органом за податковою адресою фізичної особи по всім земельним ділянкам незалежно від місця їх розташування за 2022 рік у 2023 році. Разом з тим, за 2022 рік не нараховується та не сплачується загальне мінімальне податкове зобов’язання: – за земельні ділянки та земельні частки (паї), що розташовані на територіях активних бойових дій або на тимчасово окупованих російською федерацією територіях України. Звертаємо увагу, що у разі передачі фізичними особами земельних ділянок в оренду (суборенду), емфітевзис або інше користування на підставі договорів, укладених та зареєстрованих відповідно до законодавства, мінімальне податкове зобов’язання визначається безпосередньо орендарями, користувачами таких ділянок. Базою нарахування мінімального податкового зобов’язання є нормативна грошова оцінка земельної ділянки. Реквізити для сплати для сплати МПЗ зазначаються в податковому повідомленні-рішенні. Крім того, інформація про діючи реквізити бюджетних/небюджетних рахунків розміщена на субсайті ДПС за посиланням: https://tax.gov.ua/byudjetni-rahunki/ Сплата загального мінімального податкового зобов’язання здійснюється фізичною особою протягом 60 днів з дня вручення податкового повідомлення – рішення. Наголошуємо, що фізична особа у разі незгоди з визначеним контролюючим органом загальним мінімальним податковим зобов’язанням та/або розрахованою у відповідному податковому повідомленні-рішенні сумою річного податкового зобов’язання з податку такий платник податку має право протягом 30 днів з дня вручення податкового повідомлення-рішення звернутися до контролюючого органу для проведення звірки даних, використаних для розрахунку суми податку, з наданням підтвердних документів, зокрема щодо: – земельних ділянок, що знаходяться у платника податку у власності та/або постійному користуванні або оренді (суборенді, емфітевзисі), їх нормативної грошової оцінки та площі; – суми доходу, отриманого від реалізації власної сільськогосподарської продукції; – суми сплачених податків, зборів, платежів.
17 Липня, 2023 р., 16:42
Агенція регіонального розвитку Івано-Франківської області здійснює відбір інвестиційних проектів, які потребують залучення іноземних інвестицій.  
08 Липня, 2023 р., 09:55
ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ ДЗВИНЯЦЬКОЇ ТГ!    Про необхідність належного облаштування та експлуатації індивідуальних колодязів та ризики вживання забрудненої питної води, щодо заходів із знезараження питної води.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь