Дзвиняцька територіальна громада

Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Новини

Дата: від до Скинути
17 Вересня, 2023 р., 10:53
З нагоди професійного свята бажаємо усім працівникам лісу  міцного здоров’я, щастя, благополуччя, злагоди та достатку. Нехай шелест зелених гаїв приносить вам наснагу та додає сил для реалізації добрих та корисних справ, а натхнення і плідна праця і надалі будуть запорукою збереження та примноження наших лісів – зеленої скарбниці Дзвиняцької.
06 Вересня, 2023 р., 14:21
6-7 вересня 2023 року мешканці нашої громади мають можливість обговорити пропозицій, скарги та проблемні запитання із заступником начальника управління - начальник відділу ДГІДПЛ полковник поліції Вервейко О. А., представниками Нацполіції, Начальником відділу головної інспекції ГУНП в Івано-Франківській області, підполковником поліції Берладіним Сергієм Васильовичем та Старшим інспектором з особливих доручень відділу уповноважених з контролю за дотриманням прав людини в поліцейській діяльності (з дислокацією в Івано-Франківській області), управління дотримання прав людини Департаменту головної інспекції та дотримання прав людини Національної поліції України старшим лейтенантом поліції Кравецькою Марією Василівною.
04 Вересня, 2023 р., 16:08
На території Богородчанської, Сотвинської селищних рад та Старобогородчанської, Дзвиняцької сільських рад протягом другої декади вересня 2023 року буде проведена кампанія з пероральної імунізації диких м'ясоїдних тварин проти сказу (відповідно до Плану протиепізоотичних заходів з профілактики основних інфекційних і паразитарних хвороб тварин в області на 2023 рік). Приманки з вакциною розповсюджуватимуться шляхом наземного розподілу на узліссях, узбіччі доріг, річок, сільськогосподарських угідь, у лісах – на перехрестях доріг, на території вирубок. Кампанія буде проведена під контролем спеціалістів Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області. Примітка. Приманка з вакциною, яка розповсюджується, безпечна для людей і тварин, має вигляд невеликих брикетів розміром із сірникову коробку із запахом м’ясокісткового борошна. Прохання до жителів : при виявлені подібних приманок – не брати їх руками і не переносити з місць розкладання.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь