Дзвиняцька територіальна громада

Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

«Не мовчіть! Зупинимо насильство разом!»

Дата: 15.12.2023 13:32
Кількість переглядів: 63

 

Поліцейські відділення поліції №2 (смт. Богородчани) систематично проводять інформаційно-роз’яснювальні заходи, спрямовані на поширення основних вимог та статей Конвенції Ради Європи про запобігання  насильству стосовно жінок і домашньому насильству та боротьбу з цими явищами, або Стамбульської конвенції. 

У Богородчанській, Солотвинській та Дзвиняцькій громадах співробітники поліції роз’яснюють  права, гарантії щодо захисту та психологічної підтримки постраждалим особам.

При спілкуванні з громадянами багато уваги приділяється врахуванню особливих потреб  постраждалих осіб, зокрема осіб з інвалідністю, вагітних жінок, дітей, недієздатних осіб, осіб похилого віку, недопущення дискримінації за будь-якою ознакою і насильства за ознакою статі.

Поліцейські Богородчанщини закликають громадян не замовчувати факти побутової кривди та інформувати про це відповідні компетентні органи.

Нагадаємо, домашнє насильство - це не тільки про побої.
Насильством можна назвати будь-які умисні дії проти людини, які порушують її права і свободи, заподіюють шкоди моральному, фізичному чи психічному здоров`ю.

Якщо ви стали жертвою насильства або вам відома інформація про особу, стосовно якої вчиняють такі правопорушення - не зволікайте, а інформуйте поліцію за номером 102.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь