Дзвиняцька територіальна громада

Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

УВАГА!!! Проводиться пероральна вакцинація

Дата: 14.09.2023 15:34
Кількість переглядів: 85

Фото без описуФото без описуФото без опису

на території Богородчанської, Солотвинської селищних рад та Старобогородчанської , Дзвиняцької сільських рад розпочалась пероральна імунізація диких м'ясоїдних тварин проти сказу.

На території Прикарпаття відповідно до Плану протиепізоотичних заходів по профілактиці основних інфекційних і паразитарних хвороб тварин в області на 2023 рік 12 вересня 2023 року розпочато осінню кампанію з пероральної імунізації диких м'ясоїдних тварин проти сказу.

Приманки з вакциною розповсюджуються шляхом наземного розподілу принад з вакциною на узліссях, узбіччі доріг, річок, сільськогосподарських угідь, у лісах – на перехрестях доріг, на території вирубок.

Для розповсюдження приманок створено групи, до складу яких входять представники Головного управління Держпродспоживслужби в області, державної служби ветеринарної медицини, органів місцевого самоврядування, національної поліції, лісового та мисливського господарства та користувачі мисливських угідь.

Нагадуємо.

Приманка з вакциною, яка розповсюджується – є безпечна для людей і тварин, вона має вигляд невеликих брикетів розміром із сірникову коробку із запахом м’ясокісткового борошна.

Прохання до жителів : при виявлені подібних приманок - не брати їх руками і не переносити з місць розкладання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь