Дзвиняцька територіальна громада

Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Урочисте відзначення учасників/учасниць олімпіад, конкурсів духовно-морального спрямування з нагоди 30-ти річчя викладання курсу ОСНОВ ХРИСТИЯНСЬКОЇ ЕТИКИ в Івано-Франківській області

Дата: 07.06.2023 13:12
Кількість переглядів: 113

Фото без опису
Сьогодні відбувся захід урочистого відзначення учасників/учасниць олімпіад, конкурсів духовно-морального спрямування з нагоди 30-ти річчя викладання курсу ОСНОВ ХРИСТИЯНСЬКОЇ ЕТИКИ в Івано-Франківській області. Внаслідок соціального партнерства, за сприяння місцевих релігійних громад: ПЦУ, УГКЦ, Євангельської церкви смт.Борогодчан всі діти отримали дарунки, відзнаки та прекрасні слова вітання з уст всечесних отців, пастиря та сільського голови. Дуже приємно, що в такому юному віці діти демонструють глибоке розуміння християнських цінностей, етичних принципів та моральних норм, які є основою нашого життя. 
Вітаємо наших діток та бажаємо подальших успіхів у навчанні та особистому духовному розвитку. Нехай ваша пристрасть до вивчення християнської етики буде джерелом вдячності, мудрості та світла в вашому житті. 
Також щиро дякуємо вашим вчителям, які надихали вас, навчали та надали підтримку. Завдяки їхній турботі, старанням та любові ви змогли в такому юному віці краще зрозуміти слово Боже. 
І особливо вразила історія вчителя про те, що одна юна дівчинка, отримавши грошову винагороду за освітні досягнення, звернулась до вчителя з пропозицією пожертвувати частину винагороди на церковні потреби. 
Сьогодні на заході панувала атмосфера єдності, добра та БОЖОЇ ЛЮБОВІ.
Дякуємо всім учасникам, дякуємо нашим захиникам  та захисницям  за мирне небо, ну і звісно ДЯКУЄМО БОГОВІ ЗА ВСЕ!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь