Дзвиняцька територіальна громада

Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Шановні військовослужбовці, захисники України, дорогі ветерани! Щиросердно вітаємо Вас з Днем Збройних Сил України!

Дата: 06.12.2022 14:43
Кількість переглядів: 149

Фото без опису

Відзначаючи це свято, ми складаємо глибоку шану Вам та всім тим, хто восьмий рік захищає територіальну цілісність України від російської збройної агресії.

На сьогодні військова справа притаманна не тільки чоловікам, її опанували й представниці «слабкої» статі. Жінка на війні - сьогодні не новина. Тож цього дня привітання приймають й представниці жіноцтва, які вірно несуть службу по захисту держави.

Звертаємося до солдатів і офіцерів, які щодня щиро, вірою і правдою служать Українському народові. Сьогодні Ваше свято, бо українське військо сильне Вами.

На жаль війна не буває без жертв, і серед наших земляків є й ті, хто віддав свої життя за мир на рідній землі. Пам’ять про них назавжди залишиться в серцях жителів нашої громади. Ми висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким загиблих, які віддали свої життя, боронячи нашу українську землю.

Сила та міць української держави - у єдності армії та народу, тому прийміть найщиріші вітання до Вашого професійного свята і й надалі своєю важливою справою нагадуйте всьому світові про те, що Україна у надійних руках.

Тож бажаємо Вам, захисники України, щоби викарбуване в серцях гасло «За Україну, за її волю!» надихало вас на славетні бойові подвиги та нові звершення в благородній справі — служити українському народу. Козацької Вам мужності, дідівської гідності, батьківської мудрості, незламної сили волі та віри у власні сили.

Слава Героям! Слава Україні! Слава Збройним Силам України!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь