Дзвиняцька територіальна громада

Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

До уваги жителів громади!!!

Дата: 01.10.2022 09:50
Кількість переглядів: 174

Фото без опису

Дзвиняцька сільська рада повідомляє, що відповідно до ст. 206 Земельного кодексу України та ст. 265-271  Податкового кодексу України використання землі в Україні є платним. Відповідно до ст.265 Податкового кодексу України податок на майно складається з:

- податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки;

-  плати за землю.

Об’єктом оподаткування є об’єкт житлової та нежитлової нерухомості, в тому числі його частка.

       Об’єктом плати за землю є земельна ділянка, земельна частка (пай). Земельний податок - обов'язковий платіж, що справляється з власників земельних ділянок та земельних часток (паїв), а також постійних землекористувачів.

    По населених пунктах нашої територіальної громади податкові повідомлення по цих видах податків знаходяться у старост відповідних старостинських округів та у поштових відділеннях.

           Одночасно повідомляємо, якщо платник податку виявив розбіжності у відомостях про земельну ділянку, що були надані контролюючими органами, йому необхідно звернутись до контролюючого органу за місцем знаходження земельної ділянки з оригіналами документів на право власності, користування пільгою для проведення звірки та уточнення даних. Просимо звертатися до Богородчанської державної податкової інспекції ГУ ДПС в Івано-Франківській області
        Для уникнення відповідальності у вигляді штрафу щодо невиконання покладених обов’язків згідно чинного законодавства України необхідно провести оплату земельного податку!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь