Дзвиняцька територіальна громада

Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

12 травня відзначається МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ МЕДИЧНОЇ СЕСТРИ

Дата: 12.05.2022 09:59
Кількість переглядів: 924

Фото без опису
Встановлений він на честь сестри милосердя Флоренс Найтінгейл, яка допомагала пораненим солдатам у Кримській війні. Історія свята символічна для України????????, адже під час війни українські медсестри виконують неймовірно важливу роботу рятуючи життя наших воїнів та мирних людей, які зазнали поранень чи травм!
    Професія медичної сестри - складна і багатогранна. Вона поєднує в собі надзвичайну відповідальність і високий професіоналізм, лишаючись при цьому ледве помітною, але вкрай значущою. Саме тому лікарі високо цінують Вашу невтомну працю, а пацієнти - увагу та турботу. Таку професію може вибрати тільки по-справжньому добра, чуйна, уважна людина, адже це не просто професія, це стан душі, здатність щохвилини співчувати людському болю і стражданню та сповна надавати необхідну медичну та психологічну допомогу хворому.
????????У Міжнародний День медичної сестри щиро бажаємо всім медсестрам, фельдшерам, акушеркам, лаборантам мирного неба, міцного здоров'я, невичерпної енергії, доброти, любові та справжнього людського щастя!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь